Rabble nära att gå om Tinder bland populära appar

Vi är oerhört glada över att få vara konsumentens bästa vän på stan och på nätet! Rabble ligger tätt efter den populära appen Tinder i Appstore under kategorin ”Livsstil”. Whoop! Fabian Wendt, Head of Sales på Rabble, har förklaringen till varför appen blivit så otroligt populär och uppskattad bland svenskarna under 2016.

Varför gillar svenskarna Rabble mer än någonsin?
– Till skillnad från andra appar så kan Rabble användas varje dag. Vare sig du är sugen på att streama film hemma i soffan, äta lunch med kollegorna eller köpa en ny tröja på stan. De flesta andra appar har ett begränsat användningsområde, vilket gör dem fokuserade på t.ex. enbart lunch eller streaming.

Vad har Rabble som andra appar inte har?
– Relevant information (i form av erbjudanden) och inspiration. Ganska intressant att en app som till 100% består av reklam blir så populär! Uppenbarligen vill dagens konsumenter ta del av reklam om den är relevant och sker på deras egna villkor.

Vilka är dina tre bästa appar?
– Stor del av min dag går ut på att planera kampanjer ihop med marknadschefer och mediebyråer därför kommer ofta Ubers app till användning för att hinna med allt. Man kan väl säga att jag är Uber POP-narkoman. En annan app jag gillar är Swish, såklart. Har nästan glömt tiden då ens kompisar var skyldiga en pengar och man var tvungen att leta fram sitt kontonummer för att de skulle kunna sätta över pengarna. Ofta var det så krångligt så att man inte fick tillbaka de pengar man lånat ut och man orkade inte tjata. Nu finns det inget för dem att skylla på! Instagram får mig att vakna på morgonen när ögonen är fastklistrade. Efter 5 minuters scrollande så är man klarvaken!

Hur utvecklas Rabble under 2016?
– Vi siktar på att bli Nordens ledande marknadskanal. Målet är att konsumenten alltid ska gå via oss innan de använder sitt kredit- eller betalkort, vare sig det gäller fysiska butiker eller online. Vi har lanserat våra tjänster i Norge under 2015, och kommer under 2016 att lansera Rabble i Danmark. Vi ska såklart fortfarande vara en av Sveriges mest populära appar.

Rabble-i-Appstore

Intresserad av Rabble?

Se pris och gå med