Rabble och Kuponginlösen ingår samarbete

Kuponginlösen och Rabble har ingått ett nytt samarbete som möjliggör kuponger från Kuponginlösen i Rabble.

Idag, den 22 februari, når Rabble en milstolpe. För våra användare är den största skillnaden att vi kommer få in fler bra erbjudanden i landet. För våra företagskunder inom daglivaruhandeln är skillnaden enorm. Nyligen skrevs avtal med Kuponginlösen – marknadsledande inom clearingtjänster för svensk handeln, med över 7 000 butiker som förmedlar kuponger, presentkort och värdebärare m.m. varje år. Detta gör Rabble till deras digitala kanal för mobila kuponger/värdebärare, vilket innebär att t.ex. Unilever kan erbjuda värdeerbjudanden på över 2200 ställen med Rabble, som kassapersonalen smidigt och enkelt löser in.

Samarbetet mellan Kuponginlösen och Rabble syftar till utveckling av affärsverksamheten och att öka kontaktytor för båda parter. Målet är att utveckla framtidens kuponger och främja kupongers penetrering. Rabble och Kuponginlösen har båda varit drivande parter inom kupongens utveckling och i med samarbetet kommer även en ny version av Rabbleappen att lanseras under våren. 2013 är ett mycket spännande år för mobila kuponger och dess utveckling och acceptans hos konsumenter och företagare.

Idag lanserar vi som första kampanj GBs nya Magnum Creme Brulée och genom Rabble får man 10kr rabatt på alla 7-eleven butiker i Sverige. Nästkommande veckor kommer det ännu fler riktigt spännande kampanjer.

Rabblers – ut och glassa!

(Nedan ser ni David och Daniel på Rabble som hämtar ut den första kupongen på morgonkvisten)

http://www.youtube.com/watch?v=GTZOutDFEughttp://www.youtube.com/watch?v=zId5-wEdBA8&feature=youtube_gdata_player