Rabattkuponger i Västermalmsgallerian

Mobila rabattkuponger från Rabble ersätter de traditionella kuponghäftena på Västermalmsgallerian

Nu på måndag händer något stort i Västermalmsgallerian – ett köpcentrum på Kungsholmen i Stockholm –  med över 45 affärer inom inredning, mode och mat på 10.000m². Rabble tar nämligen över med erbjudanden i hela gallerian spridda över 6 veckor. Det kommer bli galet!

Västermalmsgallerian gör en satsning på mobila rabattkuponger under hösten 2012. Under sex veckors tid kommer Rabble vara fyllt av erbjudanden som du kan utnyttja i gallerian, samt att det varje vecka kommer lanseras nya erbjudanden från nära inpå alla butiker och aktörer du hittar i Västermalmsgallerian. AMF Fastigheter som äger gallerian gör nu ett större test på 6 veckor där köpcentrumets besökare erbjuds möjligheten att ta del av rabattkuponger i mobilenappen Rabble. Det är intressant samarbete för båda parter då ingen av parterna har genomfört ett liknande samarbete där den mobila kanalen ersätter det traditionella rabatthäftet med rabattkuponger som tidigare har varit fallet för galleriorna.

Gallerior och köpcentrum behöver, likt livsmedelsbranschen, vara snabbrörliga med att få ut erbjudanden och rabattkuponger för att få upp trafiken när den sinar. Rabble möjliggör detta för Västermalmsgallerian och den här sexveckorskampanjen med en stor mängd olika digitala rabattkuponger ska hjälpa till att driva in trafik – trafik som förhoppningsvis inte skulle genererats utan Rabbleappen.

Vi är väldigt glada för det här samarbetet då det sätter en ny hörnsten i Rabbles verksamhet, nämligen att vi tar köpcentrumens rabattkuponger digitalt.

rabattkuponger från rabble i västermalmsgallerian

Om du inte redan har Rabble kan du skaffa appen här:

Ladda ner till iPhone Ladda ner till Android Ladda ner till Windows Phone

Om du är intresserad av att synas i Rabble är du välkommen att signa upp dig här och klicka runt i vår panel:

Se pris och gå med