Rabble – experter på mobilnärvaro

Rabbles VD Daniel Zeitoun diskuterar mobilnärvaro & platstjänster i tisdagens upplaga av Internetworld.

Alltid lika spännande när vi på Rabble får uttala oss som experter inom digitalmarknadsföring och mobilmarknadsföring. Här senaste i en artikel i Internetworld. Rabble blev i starten duktigt ifrågasatta och många hade något att säga om huruvida marknaden var reda för mobila rabattkuponger våren 2010 eller ej. Idag är det självklart att mobila kuponger och erbjudanden är här för att stanna. Mobilnärvaro är numer en given del av många företags marknadsmixar.

Det är roligt att vi som jobbar på Rabble inte endast har en produkt i världsklass men även är med och tycker och tänker hur man ska förändra sitt sätt att se på mobilt när man jobbar med marknadsfrågor. Och vi har bara börjat! Under 2013, kommer ni riktigt mycket coola funktioner.

Det är även roligt och spännande att  en av de två andra som uttalar sig är Susanna Edberg, den första marknadschef som vågade testa mobilnärvaro i Rabble med en nationell kampanj redan i oktober 2010 på Statoil. Läs mer om denna kampanj som vi bloggade om redan i oktober 2010 här.

Mobil närvaro och platstjänster enligt Daniel Zeitoun i internetworld

Hur låter era tankar och funderingar kring platstjänster och mobilnärvaro? Hur jobbar ditt företag med erbjudanden både mobilt och digitalt? Vi har nu jobbat med det här sedan 2010 och we are only getting started. Det är roligt att se hur även de större företagen visat att platstjänster och mobilmarknadsföring är här för att stanna och att samhället är redo för att göra sig av med de tråkiga fysiska rabattkupongerna och använda digitala erbjudanden istället. Efter att ha jobbat med mobilnärvaro och mobila kuponger sedan 2010 vet vi vad som funkar och ej och vad kunderna och användarna vill ha. Det är också därför som vår produkt kommer utvecklas markant under 2013 med massor av nya features och tillägg. Vi är stolta över 2012 och extremt förväntansfyllda inför 2013 års mobilnärvaro.