Rabatt och Erbjudanden på Gym

Så får du nya kunder med rabatter & erbjudanden på gym & träningsanläggningar med mobila kuponger

Gym i Rabble - Mobila rabattkuponger - Mobil marknadsföring gym

Hur får ett gym fler nya kunder? Gatupratare utanför gymmet och bussreklam är av den gamla skolan. Mobil marknadsföring i form av rabatter och erbjudanden med en mobil kupong från Rabble är betydligt mer 2013. Vi har haft med erbjudanden från gym och träningsanläggningar som sedan våren 2010 har gjort reklam i mobilen genom Rabble för att locka nya kunder till verksamheten. Det finns otaliga exempel på lyckade kampanjer som gym och övrig träningsaktivitet har genomfört i Rabble under det gångna året. Både Balance och House of Shapes är exempel på erbjudanden på gym i Rabble som just nu visar upp mycket goda resultat av mobil marknadsföring.

Mobila rabattkuponger av Gym - Mobil marknadsföring

Även gym måste börja se sig om att efter nya kanaler att nå ut med sitt budskap till nya kunder – och att annonsera i mobilen är ett perfekt tillvägagångssätt för det. Med Rabble får tränings- och aktivitetsaktörer möjligheten att finnas i ett medie som alla använder men som få aktörer syns i – med reklam i mobiltelefonen. Likt vi nämnt tidigare har erbjudanden från frisörer gjort succé i appen och mängden lyckade kampanjer av mobil marknadsföring i Rabble är långt över ett dussintal. Det var aldrig en självklarhet att Rabble skulle vara svaret på frisörers fråga ”Hur får man fler kunder?” (en fråga vi även svarat på i både fallet Restauranger och Cafér). Det har inte heller varit givet att gym skulle passa för att annonsera i mobilen med Rabble  – men det har visat sig vara en succé med erbjudanden på gym!

Annonsera i mobilen - marknadsföring av gym i Stockholm

Annonsera i mobilen, mobil marknadsföring eller reklam i mobilen – kalla det vad du vill, för oss är det erbjudanden där Du är. Är du intresserad av hur får man fler nya kunder med hjälp utav mobiltelefonen är du välkommen att ta kontakt med oss. Är du ägare av ett gym som du vill ska synas i Rabble? Lägg upp en kampanj med erbjudanden på gym i Rabble här.

Se pris och gå med