‘quoi de neuf dans l’application’

Tiden går fort när man har kul. Och ännu en gång har onsdagen anlänt! :-) Som man på franska säger – quoi de neuf dans l’application – så berättar vi just på onsdagar här på bloggen om veckans axplock av nya/heta/populära deals.

Och vi har bestämt oss att denna vecka göra livet ännu bättre för våra användare – vilket betyder (…) fler städer och fler erbjudanden.

Balance Training i Stockholm City och Solna. Detta är kanske det vi alla behöver just nu. En extra spark i baken som gör att vi börjar träna. För vi vet ju alla, att lite träning skadar aldrig… Balance bjuder på ett träningskort i två veckor. Helt gratis. Helt obundet. Helt hysteriskt kul. Bara för Rabbles användare.

Citykonditoriet i Stockholm. En unik cafémiljö som verkligen är en upplevelse. Konditoriet ligger granne med en riktig Rabble-klassiker. Deras erbjudande – ‘kaffe & morotskaka för 19 kr’ – kanske en trevlig efterrätt efter Tasty Thai?

Och självklart har vi sett till att bredda oss nationellt med…

Minomin i Malmö. Om du känner att hösten tar på krafterna finns kanske inget bättre än att göra sig lite höstfin. Hos Minomin i Malmö (2 säljställen) kan Rabblare välja på 40% rabatt på valfri behandling  eller  på valfri produkt. Kanske det bästa sättet att ta sig igenom den mörka hösten.

Fresh i Göteborg. Till alla góa Göteborgare fyller vi på med fler erbjudanden. På cafét Fresh kan man nu inhandla en kaffe för endast 1 kr! Men passa på att ta en wrap också, de är tydligen helt överlägsna. Andreas med personal levererar denna fantastiska kupong, som du kan använda 2 gånger!