Nella & Carro har praktik på Rabbles marknadsavdelning!

I augusti i år strömmade det in två pigga praktikanter på Rabbles marknadsavdelning, Nella & Carro, som förgyllt våra dagar på Holländargatan. Här får ni veta mer om deras praktiktid på Rabblekontoret!

NellaoCarroSU

Vad har ni för bakgrund?

Nella: Jag har en kandidatexamen i medie-och kommunikationsvetenskap från Lunds Universitet. Gjorde även en utbytestermin i Australien under den tiden. Nu är jag även utexaminerad Hyper Island student inom programmet Digital Data Strategi! Annars har jag en bakgrund inom både hästar & PR. Har bott lite här och var i världen på grund av hästintresset.

Carro: Jag har en kandidatexamen i nationalekonomi vid Lunds Universitet, samt läst lite andra kurser såsom fysik, franska, statistik och juridik. För närvarande pluggar jag på Stockholm Business School och tar min examen i Master in Consumer and Business marketing.

Vad var första tanken när du klev in genom dörren första praktikdagen?

Nella: ”Okej, kanske inte smartaste draget att komma in mitt i lunchen”

Carro: ”Shit vilket tempo!”

Vad har ni gjort under tiden på Rabble?

Nella: Allt från att hålla event, fixa sponsorer, designa och blogga till att läsa på om SEO och göra researcharbete. Har även åkt bil i fel riktning med Carro. Rätt spännande! Ätit en hel del också – både frukost, lunch, fika och middag.

Carro: Jag har fått möjligheten att både jobba med marknad och sälj vilket har kompletterat varandra väldigt bra. Det har varit allt från att springa på möten till att ringa restauranger och sitta med photoshop samt lägga upp kampanjer i samma takt som säljarna får in dem. Full rulle!

carr

Vad finns det för fördelar med att göra sin praktik på Rabble?

Nella: Fördelen är att få joina ett ungt och glatt gäng där alla är ambitiösa och målinriktade.

Carro: Man får lära sig att prioritera och gå på magkänsla. Man blir inspirerad av alla som jobbar här eftersom de är så drivna.

Finns det någon/några ni vill passa på att hylla lite extra? Varför?

Nella: Ja absolut. Förutom de jag jobbat tätt med i marknadsteamet så tycker jag att Lottie har varit ett superstöd här för mig, alltid väldigt peppande. Även Oscar som tålmodigt svarat på frågor och tagit sig tid för att förklara och hjälpa till!

Carro: Fabian, Hanna och Lottie. Jag vill tacka Hanna för att hon har tagit sig tid att förklara saker. Fabian för att han har peppat mig att bli en bättre säljare och Lottie för att ha gjort min vardag mycket roligare! Kommer aldrig glömma våra dance-offs och Simsskämt!

Något tips för framtida praktikanter på Rabbles marknadsavdelning?

Nella: Ja, börja aldrig dricka läsk här! Och var tydlig med dina förväntningar och mål. Kör hårt, skratta och ha kul.

Carro: Ta för dig, och var inte rädd!

Vad händer nu?

Nella: Eftersom det här är min sista vecka så ser det ut att ligga jobb i framtiden. Samt en julmiddag på Rabble. Hört att den ska vara spännande!

Carro: Jag är bara halvvägs genom min praktik och ser fram emot nästa del. Längtar efter julmiddagen som jag hört ska vara epic!

 

Just nu är vi i full gång med att söka praktikant för VT-15. Något för dig? Hör av dig till oss på jobs@rabble.se med en kort ansökan!

Ladda ner till iPhone Ladda ner till Android Ladda ner till Windows Phone