Populära resmål för er semestersugna

Vem ser inte fram mot semestern? Den tiden på året när man kan slippa alla bekymmer och bara koppla av för en stund. Många väljer att resa under sin semester, oavsett årstid,  för att verkligen undkomma det hektiska livet som finns på hemmaplan. Då kan du välja ett av nedanstående populära resmål, bra va?

När man väl står inför den efterlängtade semestern vill man gärna resa någonstans som är värt pengen. Av den enkla anledningen hade vi tänkt gå igenom några av de mer populära resmålen för att ge er lite inspiration för när det bär av.

Hos Rabble kan du hitta billiga hotell via till exempel Hotels.com  eller billiga resor via Expedia eller Trivago.

Populära resmål – weekendresor för alla smaker

London: Denna huvudstaden är och har alltid varit en populär destination för turister från hela världen. Denna stad lyser av kultur, superb shopping, hett nattliv och många underbara restauranger. En mycket rekommenderad weekend-destination.

Prag: Det är under dem senaste 5 åren som Prag har börjat toppa reselistorna och man kan förstå varför; billig öl, bra nattliv och bra shopping. Med en Tjeckisk touche på storstadslivet har Prag även en hel del kultur att bjuda på.

Paris: Denna stad har alltid varit ett drömresemål för alla romantiker. En vacker stad med mycket att utforska och besöka. En weekend i Paris gör dig aldrig besviken.

New York: ”Världens häftigaste stad” är det många som har kallat New York för, och det är helt klart motiverat. Denna enorma stad på USA:s östkust är staden som aldrig sover och det finns alltid något nytt att upptäcka när man reser dit. Ett perfekt resmål för alla typer av människor, det går knappast att tröttna på detta mecca av händelser.

Billiga charterresor för den bekväme

Turkiet: Med sina billiga priser, billig shopping och varma klimat så kan man förstå varför Turkiet har blivit en av toppdestinationerna när det gäller charterresor för européer. Vill man ha sol och bad för en bra peng så ska man starkt överväga detta resmål.

Spanien: Detta har alltid varit ett av svenskarnas mest populära resmål genom åren och det är framförallt Solkusten samt Kanarieöarna som lockar till sig turister på grund av det varma klimatet och fantastiska badplatser.

Grekland: Från klassisk grekisk arkitektur till vackra badstränder, Grekland har nog det mesta som den genomsnittlige turisten kan tänka sig. God mat, bra klimat och en rik historia, vad mer kan man önska sig?

Thailand: Detta resmål har länge varit en av favoriterna när det kommer till svenska turister. Tänk er detta; vackra stränder, värme året om, en livlig kultur, bra shopping och god mat. För många är det ett återkommande resmål som aldrig lämnar dig besviken. Väljer du Thailand så åker du till ett av Sveriges mest populära resmål.

Dubai: Nu kommer vi till Mellanösterns ”Manhattan”, Dubai, en stad som har vuxit oerhört mycket under de senare åren och erbjuder allt man kan tänka sig när det gäller shopping, sol och bad, värme och lyxiga hotell.

Vad du än väljer önskar vi på Rabble er en trevlig resa

populära resmål