Pingisbordet på Rabble

Ett blogginlägg om hur mycket vi älskar vårt kära pingisbord

Sporten har fått namnen bordtennis, pingis och ping pong. En racketsport där spelarna växelvis slår en celluloidboll över ett nät som är uppsatt tvärs över en bordsskiva med racket bestående av en trästomme med pålimmade gummibelägg. Sverige har en stark historia inom pingis och det har påverkat många företagskulturer i landet, och så även våran.

Pingisbordet på Rabble 1

Det är kanske inte så svårt att förstå att vi älskar vårt pingisbord och att sporten har en central roll på Rabbles after works.

Pingisbordet på Rabble 2

Ett heligt pingsbord är ett bord som är ett mobiltjänsteföretags högsta auktoritet. Ofta kan dock bordet användas till mer än bara att spela pingis. Vi har en stark relation till vårt pingisbord här på Rabble. Varje morgon, varje lunch och varje dag innan vi går hem får pingisbordet oss att röra på fläsket. Resor, luncher och middagar har vunnits och förlorats vid detta heliga pingisbord. Mycket skratt och energi har konsumerats vid vårt kära gröna bord med vita detaljer med nätt i mitten.

Pingisbordet på Rabble 3Tycker du att vi verkar som ett skönt gäng som utöver att ha kul på jobbet även levererar en superbt bra produkt kan du nu testa att synas i Rabble gratis i 30 dagar och är du användare så rekommenderar vi dig att tanka appen här om du inte redan har den.

Pingisbordet på Rabble 4