Personalrabatter i rabble – en uppskattad gest!

Nu har företag möjlighet att samla sina personalrabatter i en egen kanal. Den nya tjänsten gör det smidigt och lätt att göra anställda nöjda genom att ge dem möjlighet att använda och nyttja massvis med personalrabatter.

Personalrabatter

Vad är Rabble Personalrabatter?

Vi har förhandlat fram en mängd stående personalrabatter i närheten av ert kontor. Dessa samlas i en kanal i vår app, där era anställda knappar in en kod och kan då använda personalrabatterna direkt i mobilen. Det enda du som företagare eller HR-ansvarig behöver göra är att kontakta oss så sköter vi resten. Det som utmärker rabble personalrabatter är att flertalet av de rabatter som inkluderas i tjänsten finns i närheten av ert kontor.

 

Vilka personalrabatter ingår?

Erbjudandena är i regel på lunch och middag, och ger dina anställda 10-20kr rabatt på luncher och 10-20% rabatt på middagsnotan för ett helt sällskap. Dessa personalrabatter kan användas hur många gånger som helst per anställd och är stående. I rabble personalrabatter innefattas också extra förmånliga rabatter på t.ex. SPA, frisör och gym, som också är väldigt uppskattat. Rabble personalrabatter kan användas av både små och stora företag som har kontor i Stockholm. Några av de restauranger som vi samarbetar med är Gute Grill, T.G.I Friday’s, Kung Karls Bakficka och Fattoush.

Du väljer själv vilka personalrabatter som passar er. I vår lista över våra exklusiva personalrabatter finns det ett stort utbud för alla slags företag och organisationer. Om du vill se den uppdaterade listan kan du maila oss på personalrabatter@rabble.se

Hur fungerar det administrativa?

Till skillnad från andra tjänster som tillgodoser personalrabatter och personalförmåner så administreras allt av oss. Om ni har några befintliga personalförmåner som redan nyttjas av era anställda så har vi möjlighet att lägga in dessa i vår portal, och det blir på så sätt smidigare för era anställda att ha allt samlat på ett och samma ställe. Vi sköter också allt administrativt och kan skicka information direkt till era anställda för att komma igång.

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Maila oss på personalrabatter@rabble.se
Om du vill läsa lite mer om Rabble personalrabatter kan du göra det här.