Har du tid över i sommar? Pyssla med Panduro Hobby och Rabble

Idag gästbloggar Kassandra hos oss och berättar om vad du kan göra i sommar om du har tid över och inte vet vad du ska göra – pyssla med Panduro Hobby och Rabble!

Istället för att ligga och kolla på film hela dagarna har jag en super bra idé till både dig och dina nära och kära. Pyssla med Panduro Hobby och rabble i sommar! Ni kan pärla, rita, klippa och klistra och så mycket mer. Alla produkter som görs på Panduro Hobby handlar om glädjen i att göra saker och ting själv med sina händer. Man känner sig mer stolt över sig själv då man har lagt ner mycket tid på den där fina pärltabletten eller fotoramen. Det är som att kalla det du gör för ett projekt. Du visar vem du är och hur kreativ du är, dock handlar det inte om att du måste vara ett proffs på att pyssla eller hur kreativ du är. Så länge du har kul så kommer du lyckas skrapa fram något bra tillslut.

pandurohobby-rabble

Förr pysslade jag en hel del, minns inte riktigt varför jag slutade för det är riktigt kul. Man blir lugn och allt känns mycket bättre. Panduro Hobby var alltid min utväg då jag var som stressad, och det är det fortfarande på något sätt. Denna sommar kommer jag inte ha så mycket för mig, och de hålen jag har i mitt sommarlov kommer jag spendera på att dekorera och pärla med olika material ifrån Panduro Hobby eftersom de har ett riktigt brett sortiment med 10 000 artiklar varar en fjärde del förnyas varje år. Jag älskar att pärla och det bästa med det är att man kan göra så mycket. Nu i sommar kommer Panduro Hobby få in det rätta materialen till de populära bokstavsarmbanden. Hur kul är inte det, att göra ett eget? Det kommer kännas mer personligt och mycket billigare än att köpa ett färdigt armband.

Panduro Hobby uppstod genom en ren skaparglädje. Det började då den spanskättade Carlo Panduro gjorde souvenirer och smycken i efterkrigstidens Danmark. Affärsidén ökade när Carlos son Jörgen började sälja hobbymaterial till den offentliga sektorn. Det var inte förrän i augusti 1962 som de första dörrarna slog upp på Södra Förstadsgatan i Malmö till Panduro Hobbys första butik i Sverige.

Just nu erbjuder Rabble 25% på hela köpet i deras webbshop med rabble kupong. Erbjudandet gäller fram tills slutet av Juli så passa på nu, finns så mycket att köpa därifrån. Här hittar ni erbjudandet från Panduro Hobby!

/Kassandra – bloggar på http://kasssandra.blogg.se

 

Vi tackar Kassandra för gästblogginlägget och hoppas ni tyckte om tipsen!