Nominering: Nordic Startup Awards

Kul torsdagsläsning om Nordic Startup Awards och Rabble

Rabble har blivit nominerade till Startup of the Year i Nordic Startup Awards!
Nordic Startup Awards är en serie evenemang som syftar till att belysa den nordiska startupscenen och placera Scandinaviens ekosystem för startups på kartan som ett ledande centrum för innovation i Europa, och ta upp faighten med London och Berlin.

Tycker du vi är värda det får du gärna rösta på oss. Rösta här: Rabble – Startup of the Year

Vi håller tummarna och hoppas alla rabblare där ute tycker Rabble är awesome. Det är få saker som gör oss så glada och stolta som att bli nominerade och framröstade i events och utnämningar så som Nordic Startup Awards. Vi vill även passa på att tacka arrangörerna bakom Nordic Startup Awards som gör det möjligt för startups och mindre företag att få uppmärksamhet och strålkastarnas lysen över sin verksamhet. För oss på Rabble är det extremt värdefullt och det gör det lite extra roligt att slita och svettas på jobbet en sådan här dag.

Har du hittat hit utan att vara bekantad med vad Rabble är för något? Då rekommenderar vi dig att tanka ner appen till din iPhone, Android eller Windows Phone via någon av länkarna nedan. Passa på att utnyttja något av alla erbjudanden i din närhet eller på webben. Vi ska inte berätta om alla fantastiska erbjudanden och fördelar med Rabble här. Testa appen själv och låt den tala för sig självt.

Ladda ner till iPhone Ladda ner till Android Ladda ner till Windows Phone