Möt en företagskund – Subway!

Rabble hjälper restauranger att locka nya kunder samtidigt som det är kostnadseffektiv marknadsföring jämfört med traditionella marknadsföringsmetoder.

I det här blogginlägget så möter ni Rabbles företagskund Andrew Jacoel Robertson på Subway. Subways restauranger drivs av franchisetagare som tillsammans har ca 130 stycken restauranger runt om i Sverige. Subway är samtidigt världens största snabbmatskedja med 41.000 restauranger i 103 länder.

Andrew Jacoel Robertson - headshot

Varför syns ni i Rabble?
– Jag har under flera tillfällen jobbat med kuponger i Rabble. Det är ett bra sätt att öka försäljningen under tider och dagar då jag har lite färre besökare, och det ger ett snabbt resultat.

Vad finns det för fördelar med mobila kuponger?
– It works! Till skillnad från traditionella marknadsföringsmetoder där du betalar för att skicka ut kuponger till hushåll och betala vare sig de används eller inte, så betalar du istället för de kuponger som verkligen exponeras. För mig låter det rimligt. Tänk om all marknadsföring var så här!

Skulle ni rekommendera Rabble till andra restauranger?
– Utan tvekan. Rabble ger kunder fort och dessa kunder rör sig i det geografiska område där du finns. Det är dom kunderna som kan tänka sig att komma tillbaka och betala fullpris.

Vad exakt erbjuder ni i Rabble?
– Vi ger alla kunder med Rabble en gratis 15cm sub, när man köper en meny. Strategin bakom erbjudandet är att låta våra konsumenter introducera nya konsumenter till våra restauranger. Och det fungerar!

Här kan du hitta erbjudandet på Subway!
Läs om ytterligare en företagskund

Vill du som företagskund veta mer om hur du kan synas i Sveriges största app för mobila erbjudanden? Kontakta oss på 08 410 04 042 eller på info@rabble.se