Mobila rabattkuponger och bra erbjudanden med Rabble v.48

Hur bland annat Bokia och Headweb har utformat sina mobila rabattkuponger för att locka nya kunder till julhandeln med Rabble.

Har ni funderat på mobila rabattkuponger? Nedan följer massor av bra tips på kampanjer som precis har startat och exempel på företag som vet hur man får fler nya kunder och som vågar ge riktigt bra erbjudanden. Ska du locka användare till köp är det viktigt att Du vågar ge bra erbjudanden och rabattkuponger som lockar kunder till att genomföra ett köp. Skillnaden mellan att visa tycke och intresse för ett erbjudanden jämfört med att faktiskt genomföra ett köp hänger till stor del på hur bra erbjudande konsumenten får.

Igår lanserades två utav höstens hetaste mobila rabattkuponger i form av Bokia som ger alla Rabbleanvändare 20% på julens hetaste sällskapsspel. En perfekt julklapp och underhållning för hela familjen. Du hittar bl.a. spelen Retro, Geni, När Då Då?, Hitta Ordet, Solsidan (känt från tv-serien med samma namn), Hundraåringen (känt från boken med samma namn), Bild it, Stig-Helmer, Alfons Kurragömmaspel och Med Andra Ord.

Rabattkupong på Sällskapsspel så som Solsidan och Hundraåringen - från Bokia med Rabble

Ett annat otroligt bra erbjudande är Headweb som erbjuder en gratis hyrfilm – streama filmen eller en hel tv-serie direkt till din dator, tablet, telefon eller din spelkonsol. Ett bra exempel på mobila rabattkuponger i form av Intelligent Sampling som kommer locka nya kunder till Headweb. Passa på att använda erbjudandet nu när kvällarna är mörka och novemberregnet slår mot rutan. Vad är då mysigare än att slå på en mystisk thriller eller en romantisk komedi. Gratis film rabattkupong på Headweb med Rabble

En rolig nyhet som är väldigt talande för dagens mobila samhälle är nyheten om att Aftonbladet nu har fler läsare i mobilen än vad de har i print, och likt ser ut för alla aktörer är Aftonbladets största utmaning hur den ska paketera materialet för mobilen. Detta är ännu ett argument för att just Ditt företag ska annonsera i mobilen.