Mobil marknadsföring i Göteborg

Mobil marknadsföring har kommit till Göteborg för att stanna.

mobil marknadsföring & reklam med rabatt kupong Göteborg erbjudande Rabble

När såg du mobil marknadsföring i Göteborg för första gången? Här ovan ser du exempel på flera erbjudanden som du kan hitta i Rabble den här veckan i Göteborg. Mitt namn är Gustav och jag är idag ansvarig för det mesta av Rabbles ansikte utåt. Det är dock inte vad jag ska skriva om i det här blogginlägget. Jag vill berätta om hur jag började här på Rabble. Likt mina rötter så började jag i mitt kära gamla goa Göteborg där jag startade upp Rabbles Göteborgskontor under våren 2010. Idag är det Tobias Libeck som är Regionchef för Göteborg och västra Sverige. Är du intresserad av att synas i Rabble når du honom på tobias.libeck@rabble.se.

För dig som är frisör, restaurangägare, butiksinnehavare och caféägare ska jag berätta lite mer om vad Rabble är om du inte redan vet. Rabble ger dig som lokal företagare unika möjligheter att nå ut med mobil marknadsföring och locka nya kunder. Rabble gör det möjligt för alla butiker och tjänsteföretag – stora som små – att få nya kunder med hjälp av erbjudanden i form av mobila kuponger.

mobil marknadsföring & reklam Göteborg kupong erbjudande Rabble ica kvantum

Likt du ser på bilden ovan har vi flera livsmedelsbutiker med i Rabble just nu. Bland annat hittar du kuponger på ICA på flera platser i Göteborg. Just livsmedelsbutiker har det visat sig att Rabble är en utmärkt kanal för att ta hjälp av reklam i mobilen för att nå ut och locka nya kunder, samt att trigga ett nytt köpbeteende. Särskilt lokala närbutiker som är mindre till storleken har kunnat generera storköp och en snittkasse på flera hundralappar mer än den generella köpkassen de i vanliga fall har – och detta med t.ex en ICA kupong på 10% på hela köpet.