Min praktik på Rabble – Nathalie berättar

Skärmavbild 2016-04-05 kl. 16.15.17

Vem är du och vad har du för bakgrund?

Mitt namn är Nathalie och jag går andra året på gymnasiet, hotell och turism. Min praktik på Rabble startade i slutet av 2014. Första året på gymnasiet praktiserade jag två dagar i veckan och nu andra året praktiserar jag tre dagar i veckan.

Vad har du gjort under tiden på Rabble?

Mina arbetsuppgifter har främst handlat om hemsidan, där har jag fått lägga upp nya nätbutiker samt rabattkoder, erbjudanden och kampanjer. Jag har fått lägga upp webb-erbjudanden i Rabble appen och jag har även fått skriva inlägg här på Rabble-bloggen.

Det som var extra stort för mig var att jag fick ta över platsen som Ramba-manager. Att vara Ramba-manager innebär att ha ansvar för våra ambassadörer även såkallade Rambas. Jag skickar ut nya tävlingar till våra Rambas varje vecka, jag letar efter nya bloggare som vill vara ambassadör för Rabble, jag svarar på mail och jag skickar iväg vinster till alla vinnare i tävlingarna.

Jag har lärt mig väldigt mycket under min praktik här på Rabble och det bästa av allt är att man har kul på kontoret!

Vad var första tanken när du klev in genom dörren första praktikdagen?

”Wow, vad mycket läsk!”

Finns det någon/några du vill passa på att hylla lite extra? Varför?

Jag vill hylla alla som tack för att de välkomnade mig på bästa sätt. Jag tycker att det är viktigt att ha en bra handledare som lär dig jobbet steg för steg, därför vill jag hylla någon lite extra och det är min strålande handledare, Hanna!

Att hitta en praktikplats där man trivs kan vara svårt, men jag hade tur och det är jag väldigt glad över!

Vad finns det för fördelar med att göra sin praktik på Rabble?

Du kommer alltid att ha kul under din praktikperiod tack vare alla kollegor som är fyllda med energi och glädje!

Skulle du rekommendera någon till att praktisera på Rabble?

Det skulle jag absolut göra!

Något tips för framtida praktikanter på Rabbles marknadsavdelning?

Ha roligt, njut av varenda sekund!