Månadens rabblare: Nathalié

Rabblare_logoNu är det äntligen dags för att avslöja vem som har blivit månadens rabblare i Juli! Nathalié är en av våra ambassadörer som bloggar mycket om både rabble-appen och Rabble Rabattkoder Online!

Ramba Rabble Ambassadör

Hej Nathalié! Vem är du?

– Jag heter Nathalié och är 28 år. Jag är utbildad kock och konditor, så det blir en del matlagning och bakning!

Hur länge har du haft Rabble?

– Jag har använt Rabble i lite över 2 år. När jag fick barn så fick jag upp ögonen för kupongshopping och plötsligt fanns det pengar att spara!

Hur ofta använder du Rabble och till vad?

– Jag använder Rabble ett par gånger i månaden, utnyttjar när det är gratisvaror, men när jag shoppar på nätet så kollar jag alltid på Rabble appen först efter bra erbjudanden och rabattkoder.

Vad skiljer Rabble från andra?

– Uppdaterade erbjudanden och det är så smidigt att kunna kolla direkt i mobilen om man är nära någon affär som finns i Rabble och har erbjudande. Alltid tillgängligt och lätt att använda och kolla på de rabatter man verkligen är intresserad av.

Vad är det bästa med Rabble?

– Det bästa med Rabble är tillgängligheten! Att Rabble dessutom är gratis att använda är ett stort plus. Rabble har ett brett utbud och alltid någon rabatt som man kan använda!

Har Rabble något som inte andra appar har?

– Rabble är enkel att använda och utbudet med rabatter och kampanjer är väldigt bra och bättre än andra appar.

Vi tackar Nathalié för intervjun och vi hoppas att du gillar våra kuponger på matvaror precis som Nathalié gör! Här får du 10 kr på Marabou Premium.

Marabou Rabatt

Ladda ner till iPhone Ladda ner till Android Ladda ner till Windows Phone

Vill du bli månadens rabblare i Augusti? Skicka in en kort motivering till info@rabble.se så kanske du får dyka upp på vår blogg och berätta hur du använder Rabble. Förra gången vi utsåg månadens rabblare blev det vår favorit Petra. Läs mer här!