Månadens Rabblare: Matilda!

Rabblare_logoVarje månad utser vi Månadens Rabblare – en rabbleanvändare som vi försöker lära känna lite extra. Vi har utsett Matilda till att bli Maj månads rabblare. Matilda är en av våra ambassadörer och som har varit till stor hjälp i olika projekt! Matilda har hjälpt oss med både reportage och tips för att appen ska bli bättre – stort tack till dig.

FullSizeRender-fixed

Vem är du?

– En artonåring som har pluggat naturvetenskap och tar studenten i juni. Jag älskar att resa och är lite smått beroende av Instagram, sushi och att köra bil (tack vare mitt rätt nytagna körkort).

Hur länge har du haft Rabble? 

– Oj, det är så länge så jag minns faktiskt inte… Minst tre år i alla fall!

Hur ofta använder du Rabble?

– Kikar in på appen gör jag varje dag, men använder en kupong är i snitt 1-2 gånger/vecka. Är jag ute på stan eller är och shoppar, så är det självfallet att man kollar Rabble först – om inte så bara för lite tips!

Till vad använder du Rabble?

– Det finns gott om erbjudanden på sushi, men också annan restaurangmat – det använder jag den mest till. Sedan jag laddade ner appen så har jag också alltid använt den när jag ska klippa mig. Enligt mig är en klippning rätt dyr och 50% via Rabble är inte alls fel! På senare tid har också webberbjudandena lockat väldigt mycket – exempelvis att få prova på e-boks- och filmstreamingstjänster är bara några av dem jag tagit del av.

Vad skiljer Rabble från en annan reklamkanal, som t.ex. TV-reklam eller en helsidesannons i morgontidningen?

– Idag har ju de flesta med sig sin smartphone var de än går. Det gör att erbjudandena alltid är nära till hands. Dessutom är det erbjudanden från en hög med olika varumärken, samlade på samma plats, och de går snabbt och lätt att bläddra bland – till skillnad från en TV-reklam eller en tidning.

Vad är det bästa med Rabble och när använder du Rabble?

– Rabble är en app som på alla sätt och vis är härlig och modern, och som alltid verka vilja användarnas bästa. Att man sparar pengar med Rabble är också riktigt bra, såklart. Jag använder Rabble så fort jag får chansen! Oftast blir det ju när man är ute och äter eller shoppar. Som student och ungdom är priset alltid en viktig faktor så när man vill ha något men tycker att det är lite dyrt, då kollar man Rabble!

Vem tror du är den typiska Rabble-användaren?

– Människor som aldrig kan få nog av och alltid strävar efter ”good deals”. Inte alltid för att försöka spara pengar, men också för att man kan känna sig lite extra bra när man lyckas få en tjänst eller vara billigare än andra. Men det är väl rätt smarta människor också – varför betala mer när det inte behövs liksom?

Vilka erbjudanden nappar du på i Rabble?

– Som lite tidigare nämnt, rabatter på mat främst. Men ser man ett bra erbjudande med en bra rabatt och det verkar intressant så är det ofta en anledning till att prova något nytt, även om man inte riktigt känner till varumärket.

Har du någon feedback om vad som kan bli bättre med appen?

– Det vore coolt om man på något enkelt sätt kunde undvika att missa ett erbjudande. Så om jag går in i en butik som har ett erbjudande – så vore det perfekt om man kunde få en notis om att det finns ett erbjudande där jag är! Något annat är att alla användare enkelt och snabbt kan skicka in önskemål om varumärken, varor eller tjänster vi vill ha mer av – kanske att man skulle man kunna ha någon sorts röstning för att se vad de flesta vill ha mer av.

Har Rabble något som inte andra appar har?

– “Andra appar” är ett väldigt brett begrepp men om vi tar andra appar som också erbjuder olika deals, så har Rabble definitivt det största utbudet.

Ladda ner till iPhone Ladda ner till Android Ladda ner till Windows Phone