M-handel för e-handlare med Purple Friday

Purple Friday inbjuder till m-handel hos e-handlare med kupong i Rabble.

Under fredagen förra veckan arrangerades Purple Friday. Under dagen bidrog flera e-handelsaktörer så som t.ex. CDON & Bubbleroom m.fl. med nya härliga erbjudanden som kommer finnas under ett tag framöver. Den främsta anledningen till att vi tog steget och startade Purple Friday var för att hjälpa till att öka e-handlares försäljningen från mobila enheter (så som bl.a. smartphones, iPads och tablets) eller där enheten hade bidragit med inspiration till att köp skulle genomföras hos en e-handlare. Med inspiration från de båda shoppingeventen Black Friday och Cyber Monday vill vi inspirera konsumenter i hela Sverige till att genomföra e-handelsköp efter mobil inspiration. Rabble har sedan maj 2012 jobbat för att öka cross device beteendet i näst intill ett år har vi bevisat att det funkar och att det funkar riktigt bra.

Eventet startade på fredag förmiddag och nya e-handlare presenterades successivt under hela fredagen. Under den kommande veckan (och även månaden) förväntar vi oss efterskall i form av nya och förlängda erbjudanden såväl som allt mer uthämtningar. Målet med Purple Friday är att öka m-handeln – oavsett köpet i fråga sker i en mobil eller inte – så är tanken att mobilen ska vara den drivande kraften till att ett köp hos en e-handlar genomförs. Det var så Webberbjudanden skapades och vi har sedan dess sett ett väldigt tydligt cross device beteendemönster och ett nytt perspektiv på m-handel.

Är du e-handlare och intresserad av att synas i Rabble? Kontakta oss på info@rabble.se så hör vi av oss.

Se pris och gå med

Subway i hela Sverige

Genom att samtidigt som lanseringen av Purple Friday även lansera en nationell kampanj med Subway på över 140 ställen i hela landet, blev trafik enorm. Under hela helgen har alla nuvarande erbjudanden i appen fått en otrolig skjuts uppåt. Vi har sedan tidigare konstaterat att vi är en app som bygger till fullo på vårt innehåll – att vi är så content driven pushar oss till att fylla Rabble med så mycket bra innehåll vi kan.

Rabatt med Rabble på Subway