Rabble lanserar lunchveckan för ökad restaurangaktivitet

Lunchveckan - våga-vaska-lunchlådan-and-ät-för-59kr-lunchveckan Rabble

Vecka 8 går Lunchveckan av stapeln och Rabbles siktar på 15 000 sålda luncher under årets Lunchvecka.

På måndag den 18 februari, 2013 startar Lunchveckan i Rabble. Lunchveckan är ett helt nytt koncept för oss på Rabble, och det innebär att över 60 lunchrestauranger i Stockholm erbjuder en rabattkupong med lunchrätt för 59kr eller 40% på hela lunchbeloppet i Sveriges största app med mobila kuponger och erbjudanden.

För första året arrangeras Lunchveckan vilket är den första kampanjen i sitt slag i form av en så pass stor mobil kampanj, och den genomförs helt och hållet i  mobilappen Rabble. Mellan datumen 18 och 22 februari erbjuder sammanlagt drygt 60 restauranger i Stockholm en lunchkupong med ett slagkraftig erbjudande. Erbjudanden tas del av genom appen som vanligt. Utöver dessa 60 erbjudanden i Stockholmsområdet kan Rabble även erbjuda flertalet kuponger och erbjudanden för dig som är bosatt i övriga landet med bl.a. rikstäckande erbjudanden från hamburgerkedjan Burger King (ett på hamburgare och ett på kycklingburgare).

”Syftet är att öka intresset att besöka en lunchrestaurang istället för att äta sin matlåda”
– säger Simon Wallén grundare & COO på Rabble.

Lunchveckan grundar sig i Rabbles kärnprodukt, vilket är geografiska erbjudanden. Idén startade med att Simon (nämnd ovan) fick en blixt från klar himmel att vi självklart ska fylla appen med ännu mer av vad majoriteten av Rabbles användare älskar – luncherbjudanden – och detta under en och samma vecka. Teamet bakom Rabble har slitit och kämpat ordentligt för att fylla appen med de mest attraktiva erbjudandena från de bästa lunchrestaurangerna, och restauranger så som La Neta, YOI och Roppongi är bevis på det.

 

”Lunchveckan har även ett annat syfte förutom att hjälpa restauranger att öka besöken. Det är nyttigt och gott att äta på restaurang. Jag som arbetsgivare ser gärna att min personal får en vettig paus och kommer tillbaka med ny energi. Förhoppningsvis kommer fler göra detta när vi kan erbjuda förmånliga priser som alternativ till lunchlådan”
– säger Daniel Zeitoun VD på Rabble.

Asiatisk mat erbjudande rabble

Rabble beräknar att 15.000 extra luncher kommer att serveras under veckan. Så lämna lunchlådan hemma under vecka 8 och passa på att äta riktigt prisvärd lunch på lunchrestauranger du aldrig tidigare testat.

Sushi restaurang kampanj rabatt rabble Roppongi