En helt vanlig onsdag på Rabble

Frukost varje onsdag och gemensamma luncher i fikarummet. Vi älskar varandra här på Rabble.

Idag är det Onsdag. Varje onsdag äter vi alltid gemensam frukost på Rabble med ägg, fetaost, avocado och massor av gott att äta och dricka. Ett uppskattat inslag i företagskulturen så klart. För två veckor sedan när vi lanserade Headweb i Webberbjudanden så passade vi på att se på Sunes Sommar under frukosten. En bra start på dagen börjar med en riktigt bra frukost. Produktiviteten och humöret är alltid lite extra på topp på onsdagar, vilket definitivt behövs en mörk decemberkväll mitt i veckan.

Här råder även en stark kultur kring lunchen. Det är alltid fullsatt i lunchrummet där det blandas högt och lågt mellan medtagna matlådor och take away-mat från ett nära ställe som har lunchrabatter hos Rabble eller de närliggande bra asiatiska restaurangerna i Stockholms stadsdelar runt Rabble HQ på Holländargatan 20. Nedan ser du en bild från dagens heta lunchdiskussioner.

Lunch på Rabble - #workingatrabble in action

Glöm inte att följa oss på instagram på hashtagen #workingatrabble där vi postar bilder från vårt hårda arbete och galenskaper på Rabble.