Louisen.se: Handla kontorsinredning på Royal Design

Under 4 dagar kommer vi att låta 4 av våra rabble-ambassadörer att gästblogga för oss. Den bloggare som får flest likes längst ner i sitt blogginlägg de första 24h vinner ett presentkort, så rösta på din favorit genom att ge en like längst ned.

Först ut är 22-åriga Louise som bloggar på louisen.se.

Gästblogg_Louisen

Hej! Jag heter Louise och är 22 år. Bor på Kungsholmen, Stockholm, och studerar Digitala medier på Stockholms universitet. På min blogg kan man läsa om inredning, skönhet, träning och lite annat smått och gott som händer om dagarna. Jag tränat fotboll i Lindhagen FF, pluggar, jobbar, fotar och hänger en del i Photoshop.

Tänk dig ett uppslag ur en inredningstidning. Ett skrivbord med marmorskiva, där blocken, pennorna och tillbehören alla har sin plats. Tavlorna i rummet ger inspiration och skapar kreativitet. Så skulle jag vilja att mitt arbetsrum såg ut. Eftersom jag studerar sitter jag väldigt mycket vid mitt skrivbord. Men oftast är alla saker i en enda röra och pennorna kommer från Biltema eller är give-aways från olika företag. Jag skulle istället vilja ha vackra, designade och funktionella kontorsartiklar. När jag kikade in på Royal design såg jag att de har en rubrik som heter ”För kontoret”. Jag började genast drömma mig bort bland alla pärmar, tavlor, block och vykort. Hade sådan lust att lägga både det ena och det andra i kundvagnen, men hejdade mig. Först är det ju bäst att kolla vilket utbud av royal design rabattkoder som finns hos Rabble!

Min favoritdesigner inom inredning är absolut det danska varumärket House Doctor. De har så mycket fina saker till ett rimligt pris och Royal Design är också återförsäljare av detta varumärke. Därför kollade jag givetvis om de hade någon fin förvaring som jag kunde ställa på mitt skrivbord och inte föga förvånat hade de såklart det. Kolla in de fina brickorna på bilden nedanför, perfekt att förvara pennor, sudd och gem i.

Något som jag inte gillar när jag kollar efter inredning på nätet, där det största utbudet finns, är att det kostar att frakta hem sakerna. Ibland kan det också skilja sig beroende på hur stora saker man beställer. Med rabble kan du använda en rabattkod Royal Design som ger dig fri frakt vid köp över 500 kronor! Perfekt när man ska inhandla ett nytt skrivbord och/eller vackra tillbehör…

Skynda att fynda,

xx Louise på Louisen.se

Bild1_Louisen

Anteckningsblock // Säkerhetsnål // Brickor // Penna // Vykort // Mobilskal // Tavla // Saxar

(Obs! Kollaget är ett fotomontage, skalorna kan skilja sig i verkligheten)

RoyalDesign Rabattkod

// Skrivbord //

Ladda ner till iPhone Ladda ner till Android Ladda ner till Windows Phone

P.S. Rösta på inlägget genom att klicka på ”Like” här nedan. Imorgon kommer ett nytt gästblogginlägg upp här, så kika in då också!