Lokal annonsering i mobilen

Under 2013 kommer ännu fler möjligheter för lokal annonsering i Rabbles mobila rabattkuponger.

Lokal annonsering i mobiltelefonen. Har du hört talats om det förut? Med största sannolikhet är det Rabble du har sett eller hört talats om. Ända sedan våren 2010 ha flera lokala annonsörer och större kedjor nyttjat Rabble för att locka nya kunder till verksamheten. Under förra året hittade du lokala annonser på 2000 ställen – allt från frisörer till butiker och restauranger. Det finns ett stort antal fantastiskt lyckade kampanjer att referera till i Rabble under den senaste tiden – så som den lokala restaurangen Yoi i Stockholm samt ICA Maxi’s nationella kampanj.

Under 2000-talet har det mer och mer börjat handla om att hitta nya vägar att gå för att nå ut med ditt budskap till nya kunder. Som en lokal näringsidkare gäller det att hänga med i utvecklingen lika mycket som för digitala aktörer. Har du reflekterat över vad som är det absolut bästa mediet att annonsera i för att nå ut så bra och effektivt som möjligt lokalt? Vi kan erbjuda ett miljövänligt och modernt alternativ i form av mobila rabattkuponger. Rabble ger fysiska butiker möjligheten att synas utanför sin geografiska position och i på en yta som alla bär med sig varje dag – i mobiltelefonen. Det blir bara svårare och svårare att penetrera sig genom det massiva bruset av reklam och annonsering idag och allt mer komplicerat att tillfredsställa dagens medvetna konsument. Det krävs att Du tänker i nya banor vad gäller din lokala annonsering – Rabble höjer kvalitén på Ditt kommersiella budskap i takt med att det mobila användandet ökar dag för dag.

Asiatisk mat erbjudande rabble

Eftersom vi har jobbat med mobil marknadsföring sedan 2010 är vi inte bara experter inom området, vi är även pionjärer. Vi älskar att sprida det mobila budskapet vidare och hjälpa företag att förbättra sin försäljning. Vill du ha lite mer tips på mobil marknadsföring så skrev vi i slutet av förra året det här inlägget fyllt med idéer, samt för själva utformandet av ett bra erbjudande har vi 7 enkla tips hur du driver bästa mängd trafik till din verksamhet med hjälp av lokal annonsering.

De geografiska erbjudandena för lokala annonsörer är vår grundprodukt och det vi är bäst på och håller varmast om hjärtat. Då vi har vuxit snabbast i Stockholm är det även här som vi har flest exempel från lokal annonsering i Rabble. Från Södermalm till Vasastan, Östermalm till Kungsholmen – vi har fyllt hela den svenska huvudstaden med massor av bra erbjudanden och lokal annonsering från butiker, restauranger och frisörer.