Nya kunder med gratis produkter

Hur får man fler nya kunder? Hur når ditt företag ut till potentiella konsumenter? 

Alla företag vill locka nya kunder, och det till lägsta möjliga kostnad. Att ställa en tonåring på stora gågatan med en skylt som säger ”Kom och köp, bästa produkterna till bästa pris!” funkar inte riktigt längre. Som företagare måste du delvis nå ut till konsumenterna där de vistas (och det gärna ofta) men främst ska även annonseringen tala företagets språk och vara i enlighet med hur företaget ska tala till sina konsumenter. Gratis är gott – men det måste leda till något – här är några nya exempel på företag som på ett riktigt bra sätt lockar nya konsumenter till sin butik och konverterar dem till kunder.

 

Vi har bl.a. Frogpearl som säljer pärlor på nätet – de har en otroligt bra kampanj i Rabble som precis startat där de ger alla konsumenter i Sverige 100 kr att handla för. Den här typen av erbjudanden är perfekta för att locka stor trafik till din butik samt att få mycket nya ordrar. Gratis rabattkuponger av den här typen gör det möjligt för många nya konsumenter som möts av varumärket för första gången att omvandlas till kunder på ett väldigt snabbt sätt. Fler aktörer som börjat med nya gratis mobila kuponger i Rabble den senaste veckan är matkedjan Sabis som ger alla Rabbles användare en gratis ananas.

Nya kunder med Mobil kupong - 100kr att handla för på Frogpearl med Rabble

Nylansering av varumärken gör intåg i Rabble. Förra veckan tog Rabble ännu ett steg mot nya höjder. Varumärket Stimorol blev  första aktörer att genomföra Intelligent Sampling genom att ge ut gratis tuggummin på Ica Supermarket i Västermalmsgallerian till alla konsumenter som visade upp sin mobila kupong från Rabble. Detta är ett nytt och mätbart sätt att genomföra ett stort varuprov som möjliggör det för företag att följa upp statistik och se vilka kunder det är som lockas av ett smakprov av en specifik produkt.

Nya kunder med Mobil rabattkupong - Gratis Stimorol i Rabble

Att ge ut gratis smakprov eller ge en ”att handla för”-rabatt som leder till köp är två av flera bra sätt att locka nya kunder till din verksamhet med mobila kuponger i Rabble. Vill du veta fler sätt att locka konsumenter till just din verksamhet? Hör av dig till oss på info@rabble.se eller +46 (0)8 410 04 042 för att komma i kontakt med någon av våra experter på mobil marknadsföring.