Lathund för Rabble

Vi har fått in en del mail om hur Rabble egentligen fungerar. Därför publicerar vi här nedan en kort lathund.

Steg 1 – Vad är Rabble och vem kan ladda ner Rabble?

Rabble är en applikation för smartatelefoner (Android & Iphone) fylld med exklusiva erbjudanden som kan liknas lite vid ett virtuellt kuponghäfte. Rabble kan laddas ner från Appstore eller Android market. Som användare kostar det varken att ladda ner den eller att använda den!

Steg 2 – När du laddat ner Rabble…

När  du öppnar applikation känner den av var du befinner dig. Du ser då de erbjudanden som är närmaste dig (bilden till vänster nedan). Nu kan du botanisera fritt bland spännande erbjudanden. Om du klickar på ett erbjudande får du mer information och ser på en karta var stället är (bilden i mitten nedan). Vissa erbjudanden gäller under säljställets alla öppettider och andra är begränsade. Vill du se en överblick över ett område kan du välja kart-funktionen (bilden till höger nedan).

Om du vill hämta en kupong måste du vara på säljställets address för att den ska ”tryckas” på din skräm. Är du på säljstället address visas en HÄMTA knapp och du kan hämta kupongen. Befinner du dig inte på adressen står det hur många meter du måste gå för att kunna hämta ut den.

Steg 3 – När du fått en kupong på mobilskärmen

När du hämtat en kupong är den giltig i 10 minuter. Vissa upp denna i kassan och  ta del av det exklusiva erbjudandet från Rabble. Enkelt eller hur?!