Sparade minnen från L.A med photobox fotobok gratis från rabble :)

gästbloggare

Efter 20 äventyrliga dagar i USA reste jag hem med ett stort leende på läpparna. Med mig hem hade jag en välfylld väska fullproppad med nya shoppingfynd och huvudet fullt av fina reseminnen. Los Angeles är verkligen en underbar stad att besöka! För att föreviga mina minnen så samlade jag dem i photobox fotobok som man kan finna helt gratis i Rabble. Mer om det sen.

Jag åkte till LA eftersom det alltid har varit en plats jag velat besöka. Jag åkte tillsammans med min tjejkompis Jennie, vi bodde på olika hotell runt om i LA för att uppleva olika stadsdelar och vi besökte även Las Vegas. För att ni ska få lite mer att längta efter tänkte jag ge er mina topp-3 tips från LA:

– Santa Monica Pier
Fantastisk strand centralt i LA. Gillar du skaldjur borde du äta räksalladen på Bubba gump som ligger vid piren. Otroligt god! Här kan du besöka nöjesfältet eller sola på den långa fina sandstranden. Perfekt dejtingställe!

– Citadel outlet
Älskar du shopping & märken precis som jag, är detta rätta stället att besöka. Sätt på dig dina bekvämaste skor & förbered dig på många timmars intensiv shopping! Här finns allt, kända märken som Tommy Hilfiger, Michael Kors & DKNY till låga priser.

– Nattklubben 1oak
Livsnjutare som jag är trivs jag väldigt bra på lyxiga klubbar. Denna är enligt mitt tycke bäst i stan. Exklusiv lokal, grym DJ & champangen flödar. Här kan du se kändisar festa brevid dig såsom Rihanna, Kate Perry & Tiesto.

 

Väl hemma i Stockholm och Sverige igen ser jag nu fram emot en rolig och härlig sommar. Soliga dagar ligger jag gärna på stranden och på kvällarna njuter jag av en fruktig drink på någon uteservering i goda vänners sällskap. Vem vet, kanske det även kan dyka upp en sommarromans? En passionerad saga bland blommor och bin… Nåväl, slut på dagdrömmandet – åter till verkligheten! Regniga sommardagar passar det jättebra att pyssla. Något som verkligen är värt att beställa är en lyxig fotobok från photobox för att föreviga dina sommarminnen som jag gjort! Värdet av fotoboken är 299kr, det enda du själv står för är frakten på 49kr. Som hittat, gå bara in i rabble appen och klicka hem!

Några fler snapshots från L.A:

gästbloggare

Ha en underbar sommar och följ mig gärna på toppbloggen!

Soliga hälsningar Linnea J,
http://www.finest.se/linneaj