Vanlig fråga: Kreditkort trots betalningsanmärkning?

Vi på Rabble får in en del frågor kring kreditkort och betalningsanmärkningar som vi tänkte att vi ska besvara så gott vi kan i detta blogginlägg. Många frågor rör kreditkort trots betalningsanmärkning och ifall det är möjligt. Dessutom besvarar vi frågor om att skaffa kreditkort utan uc (kreditupplysning).

Du kan läsa mer om kreditkort vi rekommenderar här och samtidigt få en överblick över vilka kort vi tycker är de bästa kreditkorten på marknaden idag. Här lär vi dig också mer om kreditkort trots betalningsanmärkning.

– Kan jag skaffa kreditkort trots betalningsanmärkning?

Det är absolut inte omöjligt att få ett kreditkort trots betalningsanmärkning. Det som kan krävas är en personlig kontakt med företaget, alltså ett telefonsamtal eller mail. Du kanske har några få betalningsanmärkningar men ändå har god återbetalningsförmåga.

– Kreditkort utan uc – finns det?

Det är ovanligt med kreditkort utan UC, och således är lån eller sms-lån att rekommendera framför kreditkort. Du kan ofta få en lägre ränta med ett ”vanligt” lån.  Därför är vårt förslag att man läser mer om lån utan UC, framförallt sms lån utan UC, eftersom mindre lån ofta är ett bra alternativ till ett kreditkort. Hos te.x. Ferratum (länk) kan du ansöka om lån utan UC. Du kan också ta smslån från exempelvis Easycredit (länk) med förmånlig ränta.

kreditkort trots betalningsanmärkning