Köp julklapparna på nätet

I år kan det vara lättare än någonsin att köpa julklapparna på nätet. När snön faller oavbrutet är det få som vill ut och shoppa juklappar på stan.

Snön är vit, snön är fin men snön är också ett problem för alla butiksägare. För vem vill gå ut och pulsa fram i snön, i full vintermundering för att komma in i en varm butik och svettas – allt detta för att köpa julklappar till svärmor, faster, kusinbarnen och pappa. Hur gör du? Påverkas ditt köpbeteende av vädret? För många gör det det, och vad många gör är att de sätter sig framför sin dator, surfplatta eller mobiltelefon och köper julklapparna på nätet istället.

Vill du inte ut i snöovädret och härja i kylan så tipsar vi dig om att göra dina julklappsinköp digitalt. E-handeln har alltid öppet, och trots Postens problem som du kan läsa om nedan kommer du kunna känna den där sköna lättnaden av att julklapparna är inköpta. Klapparna kanske bara kommer fram en eller två dagar senare än väntat. Vill du få dina klappar till ett lite bättre pris eller du kanske rent utav inte vet vart du ska köpa dina klappar – titta efter mobilkuponger i Webberbjudanden i Rabble så hittar du massor av attraktiva rabattkoder och erbjudanden. Eller vad sägs om tipsen:

Handla julklapparna på nätet. Bra Webberbjudanden i Rabble till julklapparSnöovädret är även såklart ett problem för alla inom transportbranschen. Kostnaden för de dagar då flera decimeter snö föll är ofantliga miljoner och författaren själv avstod en resa från Stockholm till Göteborg för att det kändes osäkert om ifall tåget/bussen/flyget skulle komma fram överhuvudtaget. Swebus har just nu en riktigt rolig kampanj som de kallar för Tågväxeln där de ger ut rabatter baserat på hur försent ett tåg blir, då dyker det upp en bussrabatt på sidan. Där varje minuts tågförsening ger 1% rabatt. Kul sätt att jobba med kupongkoder på.

Några andra som har problem är Posten som rapporterar stora störningar i distributionen vilket kan oroa många som handlat julklapparna på nätet. De hade problem komma fram till brevlådor samt problem med att hämta paket i vissa områden. Detta innebar att stora delar av denna post och dessa paket kommer att bli försenade. Detta ska förhoppningsvis inte vara några problem för oss alla som köper julklapparna på nätet i år.