Klagomål och Feedback

Har du haft problem med Rabble vill vi gärna veta så vi kan hjälpa till

Klagomål och feedback är viktigt för oss. Har du varit med om ett mindre trevligt besök när du har använt Rabble? Då skulle vi gärna få reda på det.

Har du klagomål på att maten inte smakade som förväntat eller att massagen inte var som du önskat? Oavsett om du är förvånansvärt överlycklig eller missnöjd vill vi veta om det. Vi vill veta allt! Vi jobbar med över 200 aktörer runt om i hela landet. Vi är väldigt noga med att alla Rabbles samarbetspartners behandlar våra rabblare väl. Vi lyssnar alltid på användarens sida av historien när det gäller Rabbleställen som missköter sig. Om du har upplevt problem med ett besök ber vi dig att i första hand kontakta caféet/frisören/butiken/restaurangen eller vad det nu må vara. Om du är missnöjd med bemötandet därifrån, ber vi dig att kontakta oss på Rabble. Oavsett hur mycket vi hade velat testa varje café, frisör och restaurang som har rabattkuponger i Rabble så kan vi inte det.

Vi tar gärna emot all möjlig feedback och klagomål du kan tänkas ha på Rabble eller något ställe som är med i appen eller har varit med i Rabble. Allt detta helt utan att blanda in prestige – vi är inte intresserad av att vara ett fräckt och stort företag som tycker att vårt varumärke betyder mer än alla som använder Rabble. För oss är du som användare viktigare än något annat, och därför vill vi veta exakt allt du har erfarit eller tycker om Rabble. Vi vill förstå dig som användare och hjälpa dig så gott vi kan med en lösning som fokuserar på Dig. På så vis kan vi säkerställa att vi framöver avstår från att samarbeta med partners som inte lever upp till vad Rabbles användare förväntar sig.

Har Du klagomål och/eller feedback på vad eller hur vi kan förbättra Rabble (tjänsten, iPhoneappen, Windowsappen, Androidappen, hemsidan etc) så tar vi gärna emot detta på info@rabble.se (info [at] rabble.se). Tack för att du använder Rabble och för att du delar med dig av dina tankar och erfarenheter med Rabble och de partners vi har kuponger hos.