Julklappstips till henne inför julhandlingen

Då var det dags att leta julklappar igen. Varje år, samma visa. Vinterkläderna är på och temperaturen växlar mellan sibirisk kyla utomhus till Mordors kärna inne i butikerna. I det här blogginlägget tänker jag dela med mig av mina julklappstips till henne för att effektivisera inhandlingen för dig. Jag listar ett gäng tips som du säkert kommer att ha användning för. Om det är julklappstips till honom du letar efter hittar du det blogginlägget här. 

Vill du ha Rabble i telefonen? In här och ladda ner appen!

ps. Länkarna i det här inlägget öppnas i nytt fönster!
ds.

Mina 6 Julklappstips till henne:

1. Size matters

… och med det menar jag hennes storlek. Skor, bh, bikini, byxor, tröjor ja du fattar. Detta för att undvika samtalet när du är ute och handlar ”Du… apropå ingenting, vilken skostorlek har du?” Julmysteriet är som bortblåst. Dessutom kommer hon uppskatta att du har koll på henne. Kika runt bland hennes kläder hemma, vilka storlekar är kläderna som sitter bäst? Anteckna. I de flesta onlinebutikerna, därbland Nelly.com, finns det även ”size guides” som du kan jämföra med om du är osäker på utländska storlekar.

2. Delad upplevelse

Ett julklappstips till henne som ni båda kan se fram emot. Här finns det mycket utrymme för fantasin att ta plats. Det kan vara allt från en weekend i Paris till en yogalektion på förmiddagen. Det viktiga här att ni gör det tillsammans så om du planerar att ge bort en upplevelse, köp 2! Boka konsertbiljetter till hennes favoritband eller ät en brunch. Kolla runt bland alla våra upplevelser här för att hitta den perfekta julklappen.

Julklappstips till henne

3. The material girl

Även här kan du kamma hem bonuspoäng (inte bara genom rabatter). För att hitta den perfekta julklappen är mitt julklappstips till henne att göra din research. Om du inte vill fråga henne vad hon önskar sig kan du kolla igenom hennes Pinterest eller liknande. Därefter är det bara välja och vraka bland saker hon uppenbarligen gillar. Hon har egentligen gjort grundarbetet och du kan luta dig tillbaka och casha in! Kanske en kamera för att skapa nya minnen som så småningom blir en scrapbook eller varför inte en snygg klocka, halsduk, inredningsdetaljer eller klänning för att välkomna det nya året. Här kan du kolla igenom vår kategori för julklappstips till henne!

4. Skattjakt

Förtjäna titeln som den ultimata partnern från hennes drömmar med en romantisk skattjakt. Ett julklappstips till henne som kommer i oändliga former där bara fantasin sätter gränser. Exempel:

Steg 1: Gå till badrummet. När hon kommer dit har du förberett diverse skönhetsprodukter för henne att använda.
Hitta inspiration för skönhetsprodukter här!

Steg 2: Gå till sovrummet. När hon kommer dit har du valt ut kläder för henne att använda för dagen.
Här hittar du kläderna för kvällen!

Steg 3: En Uber står utanför, ni åker till hennes favoritrestaurang och avslutar med en hotellnatt.
Här hittar du hotell till bästa pris. Observera att vi även har rabatt på Uber och restauranger!

En oförglömlig dag för både dig och henne!

5. En unik julklapp

Man måste inte vända på varje krona för att se till att julklappen blir ihågkommen. Tvärt om, ibland betyder de mindre, plötsliga gesterna mest. En bra julklappstips till henne är då att göra en ”scrapbook”. Ett typ av album med minnena från er tid tillsammans. Kanske från en semester som ni gjorde och som var anledningen till att kontot är tömt. Ett julklappstips till henne med personlig prägel som gör julklappen till något alldeles extra. Det finns en hel uppsjö av tips på nätet för hur du bemästrar scrapbooking. Kika igenom våra julklappstips till henne här!

I-MAED-DIS_beskuren

6. Kom ihåg att använda Rabble

Sist men absolut inte minst är att ha som vana att kika in Rabble innan varje köp. Det kan i längden spara dig en förmögenhet. För samtliga ovan nämnda tips kan Rabble användas. Det finns tusentals erbjudanden bland en stor mängd butiker i över 24 kategorier som du kan se här. Med rabattkoder kan du göra ditt köp billigare och därmed får du möjligheten att köpa lite finare julklappar än vanligt till dina nära och kära! Här kan du gå in och söka på rabattkoder.

Från oss alla till er alla – önskar vi en riktigt God Jul!