Iphoneappen 1 år!

Ett år – wow vad tiden har gått fort. Jag minns dagen (07/07/2010) som om den var igår – Daniel ringde till min mobil och skrev “den är släppt, vi har en app som är live”. Äntligen hade vi fått den godkänt av appstore. Och efter den dagen har tiden bara sprungit iväg.

Idag sitter vi på ett härligt kontor på Drottninggatan (ingen skokartong som när vi började). Vi har ett eget dev-team som dagligen skapar magi och ett härligt sälj-team. Vi är inte längre en rolig/gullig startup utan en ordentlig organisation. Dessutom, förutom vi ägare från starten har vi fått in friska fläktar i form av fyra riskkapitalister. Vi passar på att välkomna Martin, John, Per och Pontus ombord!

Om jag ska fundera en sekund på vad som varit mest spännande så är nog inte att vi har 100.000 användare och många riktigt nöjda kunder (ja, snart har vi dragit 6.000 kunder till Macho! Tex – Mex), utan att folk känner till oss. Ett standardsvar på frågan: “känner du till vad vi på Rabble gör?” brukar vara –”ja absolut, jag använder själv eran app!”.

Rabbles första år kan summeras med ett ord – magiskt! Och de som verkligen måste tackas förutom våra vänner, familj och trogna kunder, så är det våra användare! Det är ni som gjort att vi kunnat fortsätta. Låt oss ha många spännande år tillsammans.

Skål och grattis till ett Rabble som kommer att fylla minst 120 år!

/Simon @ Rabble HQ