hvad der er nyt i appen?

Det har varit många som delat Rabble med Daniel de senaste dagarna. Detta värmer oss alla här på Rabble HQ.  Å Daniels vägnar, tack för allt fin stöd!

Idag, på veckans mitt och den s.k. ”lill-lördagen” berättar vi som alltid vad som är riktigt smaskigt och nytt i appen. Den här veckan är temat klassiker som utökar och nyheter som exploderar!

Kafe Marängen i Stockholm: Ett hemtrevligt kafé med känsla för stil och smak. De bjuder (nästan… du betalar 1 kr) på en macaron. För Er som tror att de bjuder på en torr pastabit kan vi berätta att ni tror fel! En macaron eller på svenska makaroner –  är en fransk mandel och marängkaka. Vill man vara hipp och Rabbla – då är detta ställe som gäller!

PrisXtra i Stockholm: Ett klassikt erbjudande med en ny touch. PrisXtras konstanta variation av erbjudanden är i sig en anledning att alltid kolla i appen! Denna vecka, för endast 1 kr får man en marabou choklada när man handlat för minst 50 kr.

Subway i Stor-Stockholm. Denna sandwich bar har på en kort tid blivit en riktigt kioskvältare. Deras ‘2 för 1′ erbjudande är ett kanontillfälle att ta kollegan eller den söta tjejen på en träff. I enkla ord, ett kalaserbjudande!

Arigato Sushi på Öregrundsgatan: En bra restaurang med ett bra erbjudande. I takt med att de öppnar fler ställen, blir det mer Rabblande. Deras nya restaurang tar nu oskulden i Frihamnen.  Frågan är vad som smakar bäst – räkan eller laxen?