Hur du hittar rabattkoder online – Guide

Att shopping online med en rabattkod väljs framför att fysiskt gå in en butik beror vanligtvis främst på 3 anledningar:

  1. Billigare priser
  2. Större utbud
  3. Bekvämare shopping

Dessa anledningar verkar vara relativt välgrundade och rättvisa anledningar till att handla online, eller hur? Men i och med att det blivit en sådan stor grej att shoppa online har även marknaden förändrats väldigt mycket och priserna har ökat.

Det är egentligen simpel marknadsevolution, ju större efterfrågan är desto högre blir priserna. Därav uppfinningen, eller snarare idén, av rabattkoder för att sänka priserna och att locka konsumenter att handla. Det låter väl som en bra idé? Det är dessutom enkelt att använda dem, men det kan vara svårt att faktiskt hitta giltiga och relevanta rabattkoder. Därför har vi skapat en enkel guide om hur du som konsument kan finna rätt rabattkoder, oavsett vad du ska handla. Fortsätt läsa för att får reda på hur!

Hur du enkelt hittar rabattkoder

För att göra denna guide så enkel som möjligt kommer vi att använda oss utav exemplet ”damskor”. Detta för att måla upp en bild av hur du kan gå tillväga, oavsett vad du söker efter.

Det enklaste sättet att visa hur du finner rabattkoder är genom en steg-för-steg process som vi går igenom nedan.

1. Börja med att gå in på rabble.se/rabattkoder

2. Sök efter valfri butik direkt i sökfältet eller spana in Hett eller Topp-20, där de allra populäraste rabattkoderna och dealsen ligger.

3. När du hittat en rabatt du vill bruka så kan du enkelt klicka på Till kampanj eller Visa rabattkod för att direkt få upp koden och hemsidan du vill shoppa från i en ny flik.

Detta fungerar genom att företag erbjuder ägaren av en stor webbplats rabattkoder som en gåva till ägarens kunder, för att de ska fortsätta komma tillbaka till ägarens hemsida. Du som konsument blir glad över rabattkoderna och köper då från företagets hemsida.

Denna metod fungerar på 90 % alla marknader online. Så leta helt enkelt upp stora hemsidor och genomsök dem efter rabattkoder eller för att bli medlem. Svårare än så behöver det inte vara!

rabattkoder