Hösten bästa erbjudanden

En mörkare höst behöver vi mer energi. Bra erbjudande på gym och massage kanske kan hjälpa dig på traven. Här är tips på de bästa erbjudandena just nu.

 

Nu när klockan ställts om till vintertid har vi fått det ljusare på morgnarna men även mörkare på kvällarna – något som har gjort oss alla lite segare på kvällarna. Du kanske inte märkte något eftersom din mobil med stor möjlighet ställde om sig självt. Vi har även årets kusligaste årstid just nu – Halloween! Vad ska man göra med all den tiden man har på kvällen när det är mörkt och läskigt? Pröva lyckan med gratis spel på Betsson eller Betsafe som du hittar i Webberbjudanden i Rabble nu. Det kräver inget av dig och det ger dig ett bra kvällsnöje och du kanske till och med lyckas spela ihop till en slant. Om inte det lockar har du flera andra roliga erbjudanden från e-handlare i appen.

 

När det blir mörkare och mörkare är vi även i stort behov av att få in mer glädje i vardagen. Så glöm inte att ta hand om dig själv nu när värmen försvinner och du blir allt tröttar. I Rabble hittar du nu i Stockholm flera erbjudanden på gym, tandläkare och massage. Så ta vara på att du har en app i din mobiltelefon som ger dig Sveriges bästa erbjudanden på allt från luncher, träning, shopping och aktiviteter. Skulle du mot förmodan inte har laddat ner Rabble än ska du illa kvickt i iTunes, Google Play eller Windows Phone Store.

 

Psst! Här får du ett filmtips på hur du skär ut en läskig pumpa till Halloween: How to carve a pumpkin for Halloween