Högen växer.

Early adapters är sjukt intressanta – både bland näringsidkare och konsumenter. Som grupp är de endast en liten procentandel men de sätter ofta en bestående trend. Till vår release har vi båda stora och små varumärken som vill synas i vårt nya medium. Men de har en sak gemensamt – de vågar satsa! Vår lösning i sig är ganska riskfri, men de investerar deras tid för att implementera Rabble hos deras säljställen. Som en vis man sa, man kan inte vinna om man inte vågar satsa.

Andra kunder vi möter tycker det låter spännande, men vill avvakta. Och den tredje, vill köra igång, men först efter alla barnsjukdomar.

Idag, på dagens av fredagsmys, har vi knutit ytterligare två stora svenska kedjor som kör igång några veckor efter releasen. Även om vi vill ha med alla på en och samma gång, så är detta ganska strategiskt. Det skapar trots allt mycket mer spänning. Och det är just detta Rabble är.

Förutom detta, så firade Daniel sin farmor igår. Det bjöds på pajer, tårta och ett klassikt parti kort. Vi på Rabble passar på att gratulera Elvy i efterskott! Som en hyllning till Elvy så lägger vi upp hennes favorit sång som klipp.

Ha en trevlig fredag!