Få folk att hitta till din restaurang med Rabble

Rabble ringde upp Martin Persson, VD på nystartade restaurangen Yoi, och ställde några frågor:

Martin Persson, VD på nystartade Yoi berättar hur Rabble hjälpt till vid starten

Martin Persson, VD på Yoi.

Varför valde ni Rabble som kanal för era kuponger?

Jag jobbade tidigare på Burger King där vi använt oss av Rabble och erfarenheten därifrån var att det gav ett snabbt resultat. Vi är inte intresserade av att synas i kanaler som spammar, utan där gäster aktivt söker efter inspiration själva till att testa nya ställen. Rabble attraherar en bred målgrupp och genererar gäster från vårt absoluta närområde men även med större geografisk spridning vilket passar oss utmärkt.

Vad är den största styrkan med att synas med mobila kuponger?

Att kunna se att det fungerar! Redan första dagen var det kunder som kom med Rabble. Dessutom så erbjuder Rabble en attraktiv debiteringsmodell som inte utgår från intäkter från vår försäljning vilket gör att vi kan fokusera på bra erbjudanden till gagn för våra gäster.

Skulle ni rekommendera Rabble till andra restauranger?

Absolut – men det är viktigt att man utbildar personalen att Rabblekunder ofta är helt nya kunder.
Som alla gäster måste vi se till att ge dem ett bra bemötande och bra service så att de får en positiv upplevelse och kommer tillbaka.

Vill du också gå med i Rabble och generera gäster från ditt närområde? KLICKA HÄR

 

Vi älskar entreprenörer

Rabble är ett entreprenörsdrivet bolag och därför älskar vi människor som startar eget. Men som entreprenör vet vi hur osäkert och skrämmande det kan vara. I början handlar det ofta att vrida och vända på varenda krona för att kunna överleva. För min del, för att kunna betala min hyra (och matlåda) under första Rabbleåret jobbade jag under kvällstid på en bank. Jag minns väl hur trött jag var i slutet av veckan.

Vi på Rabble brinner verkligen för att hjälpa nystartade och mindre företag med att få fler nya kunder. För oavsett hur bra ens produkt eller tjänst är så måste man lyckas nå ut i bruset. Ett lysande exempel på detta är nyöppningar som slowfood-snabbmatskedjan Yoi i Stockholm. Yoi erbjöd alla Rabbles användare 2 för 1 på valfri maträtt, och gör det än idag, för nya kunder får man aldrig nog av.

Bild från när Daniel, VD på Rabble, demonstrerar den första version av appen.

En historia om hur allt startade - Hur rabble började en gång i tiden