Handelsminister Ewa Björling besöker Rabble

 Handelsminister Ewa Björling (M) besökte i måndags Rabbles huvudkontor i Stockholm för att prata om hur Rabble arbetar med mobilmarknadsföring, expansionsplaner och miljötänk.

Tidigare i år träffade Rabbles ledning en av handelsministerns kollegor under Almedalsveckan och blev sedan informerade om att Ewa Björling ville komma på besök.

­– Det var ett roligt möte och Ewa tyckte, som vi på Rabble, att reklam ofta är oadresserad och mycket miljöförstörande. Med en digital app som Rabble sparar man massa skog, säger Simon Wallén, medgrundare av Rabble.

Under sitt besök testade Ewa att ladda ner och navigera i appen och twittrade därefter om att hon just blivit Rabbles 611872:e användare.

– Ewa ville höra om hur vi ser på expansion till andra marknader och vilka möjligheter och hinder som finns, säger Daniel Zeitoun, VD på Rabble.

– Det har varit spännande att få veta mer om hur handelsministern och UD arbetar. Vi tycker det är kul när beslutsfattare intresserar sig för oss,  säger Simon Wallén.

Ewa kollar in Rabbleappen
Ewa prövar på Rabbleappen
Ewa på besök
Från vänster: Daniel Zeitoun, Ewa Björling, Simon Wallén, Martin Wattin