Guide till de bästa kreditkorten 2016

När det gäller kreditkort och andra liknande metoder för betalning så vill man alltid ha så bra villkor och så billiga priser som möjligt. Många av dagens stora företag erbjuder kreditlösningar på betalningar i form av kreditkort, vilket är bra till en viss del. Men alla villkor är inte bra om man jämför företagen med varandra.

Vi har därför listat de bästa kreditkorten, som du i dagsläget kan skaffa, med de bästa villkoren och lägsta räntepriserna. Detta för att du som konsument ska kunna känna dig nöjd och trygg med de val du gör.

Kreditkortets nytta

Kreditkort kan vara till nytta om du behöver en vara eller tjänst brådskande, men inte har pengarna till det just för stunden men kommer ha inom en nära framtid. Eller om du av olika anledningar vill köpa något på kredit för att få fördelar i form av reseförsäkringar och tjäna in bonus. Om du handlar på kredit så ska du vara säker på att du kan betala i slutändan, glöm inte det!

De bästa kreditkorten idag

Betal- & Kreditkort Mastercard Swedbank: Swedbank, vilket är en av Sveriges äldsta banker, erbjuder ett av de mer attraktiva kreditkorten i dagsläget. Med en årsavgift på 195 kronor och en räntesats på 10,45 % så ges en bra prisgrund som ofta inte flyger iväg om kortet används på rätt sätt. Det finns möjlighet att ansöka om en kredit på mellan 10 000 kronor och 60 000 kronor. Med detta kort ges även möjligheten till en räntefri betalningsplan på 55 dagar och en hel del tillägg som reseförsäkring och en förlängd garanti.

Ikano Kort: Ikano, vilket är en av de större sparbankerna i Sverige, erbjuder sina kunder ett kreditkort som inte har någon helårsavgift alls, dock med en högre räntesats än Swedbank som landar på 13,20 %. Dock erbjuder Ikano Bank sina kreditkunder något annat som kan intressera nästan vem som helst, nämligen upp till 30 % rabatt i de flesta av Sveriges butiker och affärer.

Remember Flex: Med en räntesats på 9,74 – 24,74 %, beroende på vilken slags betalningsplan man binder upp sig på, kan man gott säga att Remember Flex har en mycket flexibel kreditplan och kreditgrund, därav namnet. Man kan ha en effektiv kreditgräns på mellan 10 000 – 100 000 kronor med 0 kronor i årsavgift.

Naturligtvis finns det en hel hög andra kreditkort och banker som erbjuder kreditkortsbetalningar i Sverige, men dessa tre är några av de bästa kreditkorten i Sverige för stunden enligt våra konsumenter. Vi uppmanar dig dock att alltid kolla runt själv och välja en bank som du tycker passar dina behov och ideal! Här hittar du vår kompletta kortguide för kreditkort.

Bästa kreditkorten