Gratis kreditkort som passar alla

Här hittar du en lista över 5 gratis kreditkort som passar de allra flestas behov. De kreditkort vi presenterar är från pålitliga bolag som är välkända i Sverige. Om du vill läsa mer om respektive kort så kan du göra det i vår Kortguide som jämför olika kreditkort eller genom att klicka på respektive kort i listan.

Gratis kreditkort

  1. Bank Norwegian kreditkort (0 kr)
  2. Ikano Bank (0 kr)
  3. Re:member Flex (0 kr)
  4. British Airways Visa (0 kr)
  5. Re:member (0 kr första året)

Kreditkort som är gratis och kreditkort med årsavgift

Många av de kreditkort som finns på marknaden idag har en årsavgift men det finns också kreditkort som är gratis. Vissa av dessa är gratis under en bestämd period och andra tills vidare. Om kreditkortet har en årsavgift eller ej är en av alla kriterier du bör titta på innan du bestämmer dig för vilket kort du ska välja när du bestämmer dig för att skaffa ett (eller flera) kreditkort. Ett gratis kreditkort kan göra att du sparar flera tusenlappar på några års sikt.

Vad ska jag tänka på, utöver fri årsavgift?

Det finns andra saker att tänka på när du ska bestämma dig för ett kreditkort som passar dig. Du kan t.ex. läsa vårt blogginlägg om viktiga saker att tänka på här. Olika kreditkort kan exempelvis ha olika förmåner så som bonus och reseförsäkringar. Vissa ger rabatt och cashback på utvalda varor vid köp med kortet i butik samt på nätet. Ibland kan de andra förmånerna väga upp.

 

gratis kreditkort