God Mobil Närvaro Jul

Tack för 2012, nu blickar vi framåt mot 2013. Året då vi hjälper ännu fler med mobil närvaro.

Idag är det 21 december, 2012. Ett datum många har fruktat, ett datum det har gjorts filmer om och en dag då vi alla är som segast. Det är dagen som Mayaindianerna spådde som jordens undergång och deras kalender tog slut den här dagen. Det är även dagen då vi alla har lite mindre energi, dels för att det är bland de mörkaste på hela året, men även för att många har tankarna på julklappar och annat som ska fixas till julaftons glada dagar. En dag då få tänker på jobb och studier – så vem tänker på mobil närvaro? Vi gör!

2012 har varit ett fantastiskt år och det har hänt massor för oss på Rabble. Vi har fått en ny design, lanserat webberbjudanden och en app till Windows Phone. Vi har även haft en hel del intressanta samarbeten med flera utav landets störta varumärken, som tagit steget ut till digitala kanaler och mobila kuponger. Rabble har vuxit med nära 250% i användarantal, dubblerat antalet erbjudanden i appen och ökat personalstyrkan med 150%. Sammanfattningsvis ett år då den mobila närvaron för många företag tog fart på riktigt.

2013 kommer bli ett ännu bättre år. Vi har massor att utlova detta år. Det kommer hända väldigt mycket med Rabble både i form av utveckling utav appen samt nya heta samarbeten som ni inte sett tidigare, såväl vad gäller nationell som lokal annonsering. Varje dag kommer du kunna hitta användbara erbjudanden i Rabble. Under 2013 kommer Rabble än mer befästa sin position som det främsta alternativet till mobil kanal med störst flexibilitet, högsta graden av kreativitet och med störst användarbas. Populära tillika välkända varumärken kommer att erbjudas i  i form av mobila erbjudanden. Annonsörers mobila närvaro kommer att öka under det kommande året och vi kommer därför utveckla Rabble för att kunna möta denna efterfrågan. Vi brinner verkligen för vad vi gör här på Rabble och det är därför vi är övertygade om att 2013 kommer att bli ett fantastiskt år för att Passion never fails likt den här postern alla borde se varje morgon.

Vi ser fram emot att möta det nya året tillsammans och hjälpa er med er mobila existens.

God Jul & Gott Nytt År
// Team Rabble

God Mobil närvaro Jul önskar vi på Rabble