Frida gillar Make Up Store, vi med!

Makeup5 rabble

Idag gästbloggar Frida E. från Göteborg hos oss. Hon berättar om sitt favoriterbjudande i Rabble: 20 % hos Make Up Store!

Make Up Store har länge varit ett av mina favoritmärken när det kommer till smink. Att jag just favoriserar deras produkter beror nog främst på att det var det första märket jag började använda som yngre. Då var det populärt med glitter och självklart skulle även ögonlocken glittra när det var fest!

Idag besökte jag Make Up Store på Vallgatan i Göteborg. Jag har länge varit inne på att prova deras privata makeup lektion som är på 50 minuter. Då går de igenom allt från hudvård till smink och man får välja om man vill ha en vardag eller fest makeup. Efter kursen får man även välja produkter för hela kursens värde.

Jag använder mer vardagsmakeup än festmakeup idag men den glittriga vita färgen köper jag fortfarande för den får dina ögon att se piggare ut. Sedan är just pulverformen en favorit sedan länge då den är väldigt dryg. Jag duttar bara lite vatten på fingret och doppar det i burken för att därefter pensla på ögonen. Håller hela dagen – helt underbart!

Makeup3

Idag när jag tittade in i butiken kunde jag givetvis inte hejda mig utan hittade en ny fräck färg som är lite annorlunda än den jag brukar använda så självklart passade jag på att utnyttja Rabbles erbjudande där man får 20% på ett helt köp hos Make Up Store. Alla vet att kvalitetsmässigt smink är dyrt så det är superbra med ett erbjudande som ger 20%. Något som även är värt att nämna är att samtliga produkter från Make Up Store är inte djurtestade.

Makeup4

/Frida E. – Bloggar på http://mizzyzordinaryblog.blogspot.se

 

Vi tackar Frida E.  för gästbloggandet och tipsar er om att utnyttja Make Up Stores erbjudande här.