För företagare – hur lägger du upp ett erbjudande?

Så skaffar du Rabble!

Här är en 10minuters demopresentation exakt hur du gör för att registrera ditt företag och lägga upp ett erbjudande på Rabbles panel. Lycka till! OCH har du fler funderingar/frågor tveka inte att kontakta oss på chatten, epost eller telefon (+46 (0)8 410 04 042).

http://youtu.be/QOjMJAfgRq0

Med hjälp av Rabbles panel kan du ändra kampanjer online, vilket du t.om. kan göra i din smartphone. För att registrera dig fyller du i din mailadress och klickar på ”Sätt igång nu”. När du fyller i din mailadress så skapas ett konto på en gång i Rabbles panel. Du kan därefter göra dig familjär och bekväm i systemet genom att klicka dig runt hur mycket du vill utan något som helst prestationskrav. När du därefter känner dig redo att skapa en riktig kampanj och sätta igång på riktigt fyller du i dina betaluppgifter och kan ha din kampanj live i appen inom kort.

Se pris och gå med

Rabble är väldigt enkelt att administrera – vilket du kommer märka när du väl skapar dig ett konto och klickar runt. Det går snabbt att sätta igång, så tveka inte – skapa ditt Rabblekonto redan idag för att ta del av möjligheten att nå ut till 500.000 Rabbleanvändare och på ett enkelt vis locka fler kunder med tydliga incitament. Inte minst nya stamkunder till din verksamhet.