Flexibla erbjudanden i Rabble

Att annonsera med erbjudanden mobilt i Rabble är flexibelt – förbättra, lägg till, ta bort eller avsluta när du vill. Precis som bra marknadsföring ska vara.

Att marknadsföra mobilt är inte någon fluga längre, det är en kanal alla företag bör överväga oavsett verksamhet. Rabble har sedan starten i mars 2010 slagit sig fram med mobil annonsering när företag knappt visste vad en smartphone var för något. Idag är det flera företag som har en mobilanpassad hemsida och inför den här julhandeln har vi med största sannolikhet ett rekordår framför oss vad gäller e-handel samt marknadsföring och reklam i mobilen.

Det är viktigt för alla företagare, stora som små, att arbeta aktivt med att få in nya kunder till sin verksamhet på ett eller flera sätt. Vi på Rabble har visat att rabatter i mobilen fungerar som mobilreklam för alla aktörer. Ett av flera riktigt bra exempel på detta är ehandelsbutiken Heppo som återkommande har haft olika kampanjer i Rabble. En aktör som visat ett nytt sätt som Rabble kan användas på – att genomföra punktvisa kampanjer i Rabble flera gånger i månaden och på så vis få erbjudandet att kännas unikt, nytt och lockande. Som företagare i Rabble har du full kontroll på kampanjen och kan stoppa den när du känner att det är bra för tillfället. Det är av den anledningen som vi uppmanar alla som funderar kring hur man ska driva nya kunder till sin butik eller trafik till sin e-handel att locka med något extravagant och bra erbjudande. Hellre det än en medioker rabatt som inte triggar konsumenten till att lockas till butiken eller restaurangen.