Nordic Startup Awards Finalister

Great News! Vi har blivit utsedda till en utav tre finalister i Nordic Startup Awards

Som vi tidigare berättat har vi blivit nominerade till Nordic Startup Awards. Nu har vi fått reda på att vi gått vidare till Final! I kategorin Funded (finansierade) har vi tillsammans med Wrapp och Flattr blivit nominerade bland de svenska startups som gör upp om platsen i Nordic Startup Awards. Det här är vi självklart väldigt stolta över och vi ser fram emot att få ta del av juryns beslut.

Nordic Startup Awards är en serie events som inträffar i Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige att erkänna och fokuserar på att belys Nordens alla huvudstäder som starka konkurenter till Berlin och Londons starka rykte som startupstäderna i Europa. Alla events kommer att leda till en final i Köpenhamn i december 2012 för att kröna vinnarna. Se vilka som blev finalister i de andra kategorierna här: Finalister Nordic Startup Awards.

Vi kommer som sagt att följa detta med spänning. Gör det ni också! Vi tackar alla (nästan 200 personer!) som röstade på oss i det första skedet. Ni är värda allt tack och beröm!

Nordic Startup Awards Finalister