Mobil rabattkupong & digital julkalender från ICA Maxi

Under december månad finns ICA Maxi bland Rabbles mobila rabattkuponger.

En mobil rabattkupong från ICA i Rabble. Känner du igen det? Flera lokala annonsörer och mindre ICA-handlare har länge nyttjat Rabble för att locka kunder till verksamheten. ICA Maxi har även under hösten haft flera lyckade och otroligt bra kampanjer i Rabble. Nu är de tillbaka med en rolig julkalender i digitalt mobilt format.

Digital mobil kupong i mobilen - ICA rabattkupong

ICA satsar på mobil rabattkupong julen 2012. Varje dag kommer ett nytt erbjudande från ICA Maxi – en virtuell julkalender i mobilen med en mobil rabattkupong som är giltiga en dag. ICA Maxi testar nu julkampanjen där kunderna erbjuds en ny kupong i mobilen varje dag. Detta är en stark kampanj som endast kan genomföras i en mobil kanal med en stor användarbas. Såväl populära som välkända varumärken ingår i kampanjen för mobila erbjudanden som sträcker sig ända fram till jul. Rabbles användare kommer bland annat erbjudas en mobil rabattkupong som ger en folkkär godsak helt gratis.

Kupong i mobilen - erbjudande ICA rabattkupong

Ett nytt grepp för livsmedelsbranschen är att vara snabb med att byta erbjudanden och är något som Rabble tror kan vara ett bra alternativ som komplement till vanlig kupongstruktur – såväl vad gäller nationell som lokal annonsering. Det blir allt svårare att penetrera sig igenom bruset och tillfredsställa dagens medvetna konsument. Det krävs att befintliga annonsörer höjer kvalitén på sitt kommersiella budskap i takt med att annonsörers mobila närvaro ökar.

En av Rabbles grundare, Simon Wallén, berättar att Rabble kärngrupp – Sveriges största användarbas av kuponganvändande, snart en halv miljon – nödvändigtvis inte använder produkten för rabatterna, utan till stor del även för att få inspiration. Detta är ett positivt ansiktslyft för marknaden, då man kommer bort från associationer att kuponger endast lockar rabattjägare som endast attraheras av gratis kuponger.