Möt en av våra kunder

Rabble är, förutom inspiration för användarna, ett effektivt verktyg för krögare att locka nya kunder med. I detta blogginlägg möter ni en av våra företagskunder – Abid Khan,  ägare av Cumin Club.

Cumin Club är en mellanstor indisk restaurang i Stockholms Vasastad som serverar en blandning av det indiska och bengaliska köket. Förutom att vara mycket populärt, både i och utanför Rabble, var det den första indiska restaurangen i Rabble. Här nedan är en bild på deras första erbjudande.

CuminClub juli2010

Abid Khan, krögaren och ägare av Cumin Club, har under flera tillfällen sedan juli 2010 använt Rabble. Hans senaste kampanj med en mobil rabattkupong från Rabble var ett erbjudande med 40% rabatt på valfri varmrätt. Denna har varit enorm populär, så vi ringde upp Abid Khan och pratade lite om Rabble och indisk mat i allmänhet.

Cumin Club krögare

Varför har du varit med i Rabble så länge? Och hur har utvecklingen sett ut?

Det är alltid viktigt att locka nya kunder till min restaurang, och då fungerar Rabble utmärkt. Utveckling… Det är såklart att idag får jag ett helt annat utfall med Rabble än precis i början. Men som restaurangägare finns det alltid tider då vi behöver en extra “push” av nya gäster. Då är Rabble det bästa sättet att göra det på.

Var ser du för resultat med Rabble?

Mitt mål från första dagen med Rabble var att få lönsamma kunder. Min restaurang är bland de mest anrika i Stockholm, och därför vill jag inte “rabattera ut mig”. Däremot är Rabble ett bra sätt att locka in kunderna första gången med en rabatt.

Vad är din personliga favoritmaträtt på er restaurang?

Lamm Grillmix – det är en smakrik och riktigt god blandning av olika kötträtter.

Om du skulle behöva använda ett annat erbjudande än ditt egna i Rabble, vilket vore det?

Jag gillar att testa andra restauranger med Rabble, men skulle gärna njuta av en heldag på spa på Hotel Clarion vid Skanstull.

Cumin Club hemsida kopia