Content marketing med rabble

Content marketing, eller innehållsmarknadsföring som det heter på svenska, är marknadsföring som är relevant och meningsfull för mottagaren.

rabble telefon
Hur arbetar rabble med content marketing? 

Rabble arbetar med s.k. strategisk målgruppsanpassning där vi marknadsför innehåll som intresserar användaren. Det vi gör är att förmedla content i form av erbjudanden till 500.000 användare via en extremt attraktiv kanal – mobilen.

Fördelen med rabble är att marknadsföringen sker i direkt samförstånd med användaren – konsumenten har aktivt laddat ner rabble och vill ha grymma erbjudanden. Innehållet är alltså 100% relevant. Konsumenten blir aldrig påtvingad reklambudskap, som ofta är fallet i andra kanaler. Det är också därför vår prestationsbaserade betalningsmodell för marknadsföring är så effektiv. Med rabble betalar du endast för de som verkligen är intresserade av ditt varumärke eller erbjudande. Eftersom vårt innehåll är såpass relevant för konsumenten är vår konvertingsgrad oerhört hög och våra kampanjer når stor social spridning.

Rabble Blogginlägg GranitSocial spridning med rabble

Fabian, en av våra account managers på rabble, brukar jämföra erbjudanden med att bli kär. När du får ett bra erbjudande eller en bra rabatt utsöndras nämligen samma glädjeämnen som när du blir kär. Tänk vad härligt att dina kunder känner sig glada och kära när de kommer in på ditt ställe/butik. Vi skulle kunna kalla det vi gör på rabble för content marketing 2.0 – ett innehåll som utsöndrar kärlek.

I kombination med flera externa kanaler – bland annat vårat ett eget bloggnätverk, segmenterad marknadsföring i form av mobilannonser och pushnotiser, ger en kampanj i rabble dessutom något extra. Dessutom är allt 100% mätbart. Smart marknadsföring – Ja, då!

 

Vill du som företagskund veta mer om hur vi arbetar med content marketing i våra kampanjer?
Kontakta oss på 08 410 04 042 eller på info@rabble.se.