Cajsa tipsar om var du hittar vårens skor!

Under 4 dagar kommer vi att låta 4 av våra rabble-ambassadörer att gästblogga för oss. Den bloggare som får flest likes längst ner i sitt blogginlägg de första 24h vinner ett presentkort, så rösta på din favorit genom att ge en like längst ned.

Gästblogg4

För er som inte riktigt känner mig tänkte jag ge en snabb bild av vem jag är. Jag bloggar på cajsat.forme.se. Jag heter Cajsa Torstensson och jag bor mysigt ute vid vattnet i lilla Norrköping. Jag gillar landet, men jag älskar pulsen i storstäder. Så fort jag får chansen kommer jag dra till London och bosätta mig där på obestämd tid. Nu går jag sista året på De geer gymnasiet med inriktning fotografi. Valet av linje har aldrig känts fel och jag är så glad att jag valde något som jag älskar att göra.

klar

Jag är ofta en väldigt glad person som sprider mycket skratt omkring mig. Jag älskar kläder, skor och allt som har med shopping att göra. Jag är väldigt framåtriktad och kämpar för att mina drömmar ska bli verklighet.

footway

Alla skor på bilden kommer ifrån Footway.

Har ni spanat in footway förut? De har sjukt mycket märken och skor att välja bland, för både vuxna och barn. Allt från Nelly shoes till märken som Whyred och Carin Wester. (Två favoriter!!!) De har skor till ditt träningspass, till jobbet, till festen, till galamidagen, fjällen, utlandsresan, vardagsoutfiten och i princip till allt du kan tänka dig. De har både vanliga skor, de har skorna du länge tänkt köpa så som dr. martens, nike eller addidas, de har varma och sköna skor till dig som inte vill frysa men de har även skor till dig som känner att du vill sticka ut lite ur mängden. Det finns någonting för alla på footway!

Här nedan ser du mina tre favoriter:

footway2

Guess skorna hittar du här // Adidas skorna här // Whyred skorna här

Ett par andra bra grejer är att Footway erbjuder prisgaranti, 180-dagars öppet köp och dessutom fri frakt. MEN, lyssna på det här: Om du skulle hitta skor någon annan stans som är billigare än på Footway, du får du tillbaka mellanskilladen. HUR BRA ÄR INTE DET?

Dessutom så har Rabble en massa bra rabatter och erbjudande på just Footway men även på många många andra ställen. Just nu kan man till exempel få köpa utvalda skor upp till 50%. Ni hittar alla erbjudanden för Footway nedan:

—> Footway rabattkod <—

/ Cajsa på cajsat.forme.se

Ladda ner till iPhone Ladda ner till Android Ladda ner till Windows Phone

P.S. Rösta på inlägget genom att klicka på ”Like” här nedan. Vi tackar våra 4 ambassadörer som gästbloggat under veckan och hoppas att det varit kul läsning för er.