Burger King’s verktyg i mobil marknadsföring

Burger King intensifierar sitt samarbete med Rabble och befäster sin position som trendsättare inom mobil marknadsföring.

Sedan 2010 har Rabble utvecklat med mobil marknadsföring och rabatterbjudanden. Vi kan i dagsläget titulera oss som experter inom mobil marknadsföring. Tillsammans med aktörer såsom Burger King med återkommande bra erbjudanden kan vi för vardera kampanj utveckla kvalitén och utfallet för varje kampanj. Den lokala annonseringen som Burger King genomför tillsammans med Rabble är ett ypperligt verktyg för att driva in trafik till restaurangerna och nå användare utan att störa deras vardag – detta eftersom konsumenterna själva söker upp erbjudandet i Rabbles app.

Burger King i egenskap av Nordic Service Partners intensifierar sin närvaro i Rabbles mobila marknadsföring och lokala annonsering i mobila kanaler. Samarbetet som träder i kraft på fredag 1 februari kommer att beröra cirka 37 restauranger i hela landet. Under tre veckor i februari kommer två erbjudanden från Burger King att synas i Rabble. Burger King erbjuder rabatterade meals i form av kuponger i mobilen till alla 450 000 av Rabbles användare. Återigen går Burger King i bräschen inom mobil marknadsföring med ännu en stark kampanj som enbart är genomförbar i en mobil kanal så som Rabble som besitter ett såpass stort användarantal. Erbjudandet kommer gälla två utav Burger Kings största menysatsningar under Februari.

Mobil Marknadsföring av Burger King i Rabble

Det stora intresset från annonsörer att genomföra kampanjer i mobilen har ökat i takt med att smartphonepenetrationen i Sverige och Rabbles användarantal har ökat. Gensvaret på mobil marknadsföring i form av direkta rabatter och erbjudanden är oerhört stort, vilket även bekräftas när Burger King och Nordic Service Partners fortsätter att genomföra kampanjer i Rabble – nu för 16:e (!) gången. Välkommen tillbaka Burger King!

Se pris och gå med