Bli Rabble Ambassadör

Nu har Du en unik möjlighet att bli Rabble ambassadör. Vi söker nu Dig som är en flitig användare av Rabble till att bli vår ambassadör – vår Ramba.

Är Du intresserad av att sprida ordet om Rabble bland dina vänner med hjälp av sociala medier? Bli Rabble Ambassadör! Som Ramba får Du förhandsinformation om vad som kommer i appen. Som Ramba förväntas Du även göra uppdateringar i alla sociala mediekanaler (Facebook, Blogg Twitter, Instagram m.m) rimligtvis 2-4 ggr i månaden.

Du vet först av alla vad som kommer i Rabble med specifik förhandsinformation som vi skickar ut till Dig. Du kommer få använda de mest attraktiva erbjudandena flera gånger (t.ex. McDonalds & Nelly), och kommer kunna nyttja dessa erbjudanden oftare än alla andra. Du blir bjuden på specifika Rambaevent och på Rabbles fester och event. Främst av allt så blir du Rabbles viktigaste röst utåt & kommer behandlas därefter – för oss är Du lika viktigt som vilken anställd som helst.

Missa inte chansen att kunna bli Ramba – Rabbles ambassadör och bli en del av Rabbles Team.

ANSÖK HÄR FÖR ATT BLI RAMBA

rabble ambassadör gör skilland

För mer information vänligen kontakta info@rabble.se med rubriken Ramba för eventuella frågor och funderingar. Vi ser fram emot att Du ska att bli en del av vårt team och en utav de viktigaste kuggepelarna i Rabbles framfart för att bli en ännu bättre app och en ännu bättre tjänst. Vi strävar efter att hela tiden ge Dig som Rabbleanvändare så bra erbjudanden som möjligt och för Dig som företagare så mycket nya kunder som möjligt. Rabble behöver Dig för att bli bättre och för att kunna leverera vad Du vill ha.